SVI PRIČAJU O KOKETNOJ REAKCIJI: Djevojci Jeffa Bezosa 'pala vilica' kada je ugledala Leonarda DiCaprija

Slučajni susret Lauren Sanchez i Jeffa Bezosa s Leonardom DiCaprijem postao je viralni hit.

Profimedia

Nevjerojatnom brzinom na internetu se širi snimka na kojoj Lauren Sanchez upoznaje Leonarda DiCaprija.

Bivša ljubavnica, a sada zaručnica Jeffa Bezosa, u glumca Leonarda na snimci gleda 'kao u Boga'.

Bezos je sa strane izgledao nezainteresirano, no nekako čisto sumnjamo da mu je bilo svejedno.

Lauren Sanchez upoznala je Leonarda DiCaprija  YouTube

Svečanost na kojoj su se vidjeli bila je 10. obljetnica umjetnosti i filma u Los Angeles County Museum of Art (LACMA) koju je predstavio poznati svjetski brend Gucci. Podsjetimo, Jeff Bezos je osnivač i bivši izvršni predsjednik Amazona. Njegova neto vrijednost iznosi 177 milijardi dolara.

Obožavatelji su ostavili niz neugodnih komentara, a najviše pažnje privukao je sljedeći: 'Ono kad imaš milijarde, a ipak nisi Leonardo DiCaprio'.

Profimedia 

Fatalna voditeljica vezu s Bezosom započela je, 2018. godine dok su oboje još bili u braku, a zahtjev za razvodom podnijela je 2019. godine. U to se vrijeme i Bezos razveo od tadašnje supruge s kojom dijeli tri biološka sina i posvojenu kćer iz Kine.

Bezos i Sanchez tajno su se viđali iza leđa svojih bračnih partnera, a upoznali su se upravo putem njezinog tadašnjeg supruga, Patricka Whitesella. Jeff i on bili su dobri prijatelji, a on ju je upoznao s Bezosom prije više od deset godina.

U jednom su trenutku procurile kompromitirajuće poruke između Bezosa i Sanchez, ucjena nije nedostajalo, ali ljubavnici su uspješno postali 'normalan' par.

Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Profimedia Jeff Bezos i Lauren Sanchez imali su aferu