UŽIVJELA SE U ULOGU GOSPOĐE, DOSLOVNO! Hailey Bieber otpustila stilisticu pa počela izgledati starije no što jest

Hailey Bieber otpustila je stilisticu, a onda su se krenuli nizati modni promašaji...

Profimedia

Manekenka Hailey Bieber nedavno je otpustila ženu koja se bavila njezinim stajlingom, a od tada, sve je krenulo nizbrdo...

Gospođa Bieber jedno je vrijeme slovila za modnu ikonu te se svako njezino pojavljivanje u javnosti pratilo budnim okom. 24-godišnjakinja se tako uspjela izvući i iz sjene svoje bliske prijateljice Kendall Jenner koja je nekako uvijek bila popularnija od nje.

Profimedia 

Primjerice, Hailey nikada nije izabrana za Victoria's Secret anđelicu, uvijek je imala manje gaža i snimanja od ostatka klana, no to nipošto ne znači da nije imala posla od 2014. godine kada započinje njezina karijera. A onda je postala supruga posrnulog kanadskog pjevača Justina Biebera i postala slavnija no ikad, zbog čega je sve više počela paziti na svoju pojavu u javnosti.

No, nakon što se okružila dobrim beauty i modnim timom koji je od nje polako, ali sigurno stvarao modnu ikonu, Hailey je odlučila odbaciti pomoć stilistice Maeve Reilly (koja odijeva u Megan Fox) i o svojim se krpicama brinuti sama. A onda je krenula redati modne promašaje...

Inače, Maeve je počela kao stilistica za plesače, a Hailey je upoznala preko Instagrama kad je manekenka imala svega 19 godina, no još nije bila zvijezda. Maeve je danas jedno od najjačih imena u svijetu mode, a ima i sve više celebrity klijentica od kojih je stvorila vamp žene i modne ikone.

Što se dogodilo među damama, ne znamo, no činjenica jest kako se Hailey počela 'postarati' odjećom koju nosi u posljednje vrijeme, posebno na crvenim tepisima.

Da li se samo uvukla u ulogu 'gospođe' ili želi privući dodatnu pažnju medija promjenom stila, ne znamo, no razlika je i više nego očita, čemu u prilog idu fotografije u galeriji.

Profimedia Hailey Bieber