Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJTUŽNIJE MLADO LICE HOLLYWOODA: Iako tvrdi da voli supruga, na svakoj fotografiji izgleda kao da joj je dosta svega

Brak Hailey i Justina Biebera pod budnim je okom javnosti od samih početaka, a mnogi misle da i nije toliko uspješan koliko ga pokušavaju predstaviti.

Hailey i Justin Bieber Izvor: Profimedia

ELLE 2021 Women in Hollywood event održan je u novom Academy muzeju u Los Angelesu prvi put nakon 2019. godine.

Ove godine posebna priznanja za kreativne i kulturne doprinose filmu, glazbi i televiziji, dobilo je devet žena među kojima su i Angelina Jolie, Halle Berry, Jennifer Hudson, Gal Gadot i Salma Hayek. 

Najveće zvijezde A-liste za ovu svečanu priliku izabrale su posebne toalete, a među njima se posebno istaknula i mlada manekenka Hailey Bieber. Nosila je crno-bijelu Miu Miu haljinu inspiriranu starim Hollywoodom, a pred paparazzima je pozirala ozbiljno te se skoro nijednom nije nasmijala. Mnogi misle da je razlog tome nezadovoljstvo brakom s glazbenikom Justinom Bieberom s kojim je nakon događaja otišla na večeru u jedan restoran.

Hailey Bieber Izvor: Profimedia

24-godišnja ljepotica ponovno je kraj njega izgledala nesretno, a nije ni čudno zbog mnogih pjevačevih neprimjerenih ponašanja u javnosti. Nakon više snimki na kojima Justin viče na Hailey ili ne vodi računa o njoj kad su okruženi paparazzima, dojam je da je njihova veza isforsirana te da je Bieber pod svaku cijenu želio zaboraviti Selenu Gomez koja je bila njegova prva i velika ljubav. Unatoč svemu, oni tvrde da su zaljubljeni više no ikad, te da je njihova veza 'med i mlijeko'.

Ipak, nedavno je ponovno njihova veza dovedena u pitanje kada je manekenka izjavila 'da je jako željela postati majka, ali da joj se sada ne žuri' te da bi prekinula trudnoću ako bi sada ostala trudna. No, Bieber tvrdi drugačije u novom dokumentarcu o njegovom životu. Naime, rekao je Hailey da je ove godine spreman poraditi na bebi, kao i da je sve spremno za dobivanje novog člana obitelji.

Možda će vas zanimati...

'Već ove godine?', iznenađeno ga je upitala Hailey, na što je Justin rekao da sve ovisi o njoj, ali da želi što prije postati otac. Nakon toga uslijedio je tužan izraz lica manekenke i njezino: 'Vidjet ćemo', zbog čega su obožavatelji komentirali spornu situaciju.

Kako god bilo, nije čudno što cijeli svijet njihovu vezu gleda kroz začuđene naočale i što misli da neće još tako dugo potrajati.

Nove fotografije para na izlazu iz restorana, pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals