Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OPET NA RUBU SUZA: Hailey Bieber izašla bez supruga nakon što je hladno reagirala na njegovu veliku želju

Hailey Bieber izašla je na večeru bez supruga Justina Biebera.

Hailey Bieber Izvor: Profimedia

Nakon što je Hailey Bieber (24) u dokumentarcu pokazala da nije baš oduševljena željom svog muža Justina Biebera (27) da postanu roditelji, viđena je kako sama ide na večeru.

Manekenka se do restorana Malibu dovezla džipom i pri izlasku iz auta ju je pratilo osiguranje. Izgledala jeloše raspoloženo i kao da je na rubu suza. Okretala je glavu kako joj paparazzi ne bi snimili lice, a za razliku od emotivnog stanja, njezino modno izdanje je bilo odlično kao uvijek i nosila je trapezice, crni top i predimenzionirani sako.

Hailey Bieber Izvor: Profimedia

Haileyin izlazak na večeru pokrenuo je nova nagađanja o bračnim problemima s Justinom. Iako je pjevač u dokumentarcu rekao supruzi da je spreman poraditi na bebi te da je sve spremno za dobivanje novog člana obitelji, čini se da bi bilo bolje da par prije poradi na svom odnosu

Da se manekenki ne žuri biti majka, otkrila je u hladnoj reakciji na njegove riječi. 'Već ove godine?', upitala je muža, a on je rekao da sve ovisi o njoj, no da želi što prije postati otac.

Hailey Bieber Izvor: Profimedia

Mnogi smatraju da nakon snimki na kojima Justin viče na Hailey ili ne vodi računa o njoj kad su okruženi paparazzima, roditeljstvo nije dobra ideja. Usto je Hailey nedavno rekla 'da je jako željela postati majka, ali da joj se sada ne žuri', te da bi prekinula trudnoću ako bi sada ostala trudna.

Povezane vijesti

Magazin

Royals