Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GOVORE MU DA MU SUPRUGA IZGLEDA KAO BAKA: Majka ga je napustila kad je bio dijete, a ljubi 13 godina stariju glumicu

Hugh Jackman danas slavi 53. rođendan, a posebno je zanimljiva njegova ljubavna priča s kolegicom Deborrom-Lee Furnes.

Hugh Jackman i Deborra-Lee Izvor: Profimedia

Legendarni glumac Hugh Jackman danas je napunio 53 godine.

Rođen je 12. listopada 1968. u Australiji kao najmlađi od petero djece. Njegovi roditelji preselili su se u Australiju iz Velike Britanije, a kada je Jackman imao samo osam godina, majka ga ga je napustila i vratila se u Englesku.

'Otpratila me u školu s ručnikom omotanim oko glave. Kad sam se vratio doma, nje više nije bilo. Dva dana kasnije stigao nam je telegram u kojem je pisala da je u Engleskoj. Trebale su proći godine da shvatim da njezin odlazak u Englesku nije privremen', ispričao je u intervjuu za Daily Mail i dodao kako se kasnije ipak povezao s majkom te da se viđaju nekoliko puta godišnje.

Hugh Jackman Izvor: Profimedia

Glumac se proslavio ulogom superheroja Wolverinea, a zaigrao je i u filmovima: 'The Greatest Showman', 'The Prestige', 'Prisoners' i brojnim drugima. 

Kada je u pitanju njegov ljubavni život, Jackman i 13 godina starija glumica, Deborra-Lee Furness, vjenčali su se 1996. godine. Par se upoznao 1995. na setu australske televizijske serije 'Correlli' u kojoj su oboje glumili, a danas su roditelji dvoje posvojene djece.

'Prije svega najteže je bilo prihvatiti da supruga i ja ne možemo imati biološku djecu. Kad je o posvojenju riječ, uz biološku djecu željeli smo posvojiti barem jedno dijete, no na kraju smo posvojili dvoje. Kad se postavilo pitanje hoćemo li posvojiti dijete ili se podvrgnuti umjetnoj oplodnji, nije bilo dvojbe. Moram reći da, iako je proces posvojenja uistinu bio težak, depresija je odmah nestala i sad smo najsretniji roditelji našeg 17-godišnjeg Oscara i 12-godišnje Ave. Ne smatram ih posvojenima. Oni su naša djeca', ispričao je prije nekoliko godina.

Unatoč razlici u godinama, smatraju se jednim od najskladnijih poznatih parova. Glumac je 2015. povodom Valentinova na Instagramu objavio njihovu staru fotografiju, što je oduševilo brojne fanove koji su ih 'zatrpali' komplimentima.

Povezane vijesti

Magazin

Royals