Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ON ŽELI DIJETE, ONA NIJE ODUŠEVLJENA: Hoće li mu napokon naplatiti užasno ponašanje pred očima cijelog svijeta?

Iako Hailey i Justin Bieber tvrde da u njihovom braku cvjetaju ruže, mnogi ne vjeruju u to.

Justin i Hailey Bieber Izvor: Instagram

Justin Bieber je u svom dokumentarcu otkrio da želi što prije postati otac, dok je njegova supruga Hailey imala prilično hladan odgovor.

Otkako su Justin Bieber i Haley Baldwin započeli vezu, a potom i ušli u brak, mediji ne prestaju brujati o njihovoj vezi.
Pjevačevo često neprimjereno ponašanje u javnosti nije pomoglo cijeloj priči, zbog čega mnogi misle da ne voli svoju ženu.

Nakon više snimki na kojima Justin viče na Hailey ili ne vodi računa o njoj kad su okruženi paparazzima, dojam je da je njihova veza isforsirana, te da je Bieber pod svaku cijenu želio zaboraviti Selenu Gomez koja je bila njegova prva i velika ljubav. Unatoč svemu, oni tvrde da su zaljubljeni više no ikad, te da je njihova veza 'med i mlijeko'.

Povezane vijesti

Međutim, da Hailey nije 'dobrica' koja će sve pretrpjeti zbog ljubavi, pokazala je kada je odgurnula muža na Met Gali da bi pozirala sama, ali i kad je nedavno izjavila 'da je jako željela postati majka, ali da joj se sada ne žuri', te da bi prekinula trudnoću ako bi sada ostala trudna.

Ipak Bieber tvrdi drugačije u novom dokumentarcu o njegovom životu.

Naime, rekao je Hailey da je ove godine spreman poraditi na bebi, kao i da je sve spremno za dobivanje novog člana obitelji.

'Već ove godine', iznenađeno ga je upitala Hailey, na što je Justin rekao da sve ovisi o njoj, ali da želi što prije postati otac.

Nakon toga uslijedio je tužan izraz lica manekenke i njeno: 'Vidjet ćemo', zbog čega su obožavatelji komentirali spornu situaciju.

Dok su neki uvjereni da se Haley premišlja zbog Justinovog psihičkog stanja, koje nije najbolje, drugi smatraju da joj je karijera na prvom mjestu te da je još mlada za tako veliku odluku. Drugi vjeruju da je neodlučna i zbog slike koju Justin o njoj stvara u javnosti te da nije sigurna želi li uopće ostati u braku, iako ga voli.

Ostaje za vidjeti hoće li svoje pratitelje zaista iznenaditi sretnom viješću, no čini se kako Hailey nije spremna za ovaj korak, barem još neko vrijeme.

Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals