Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PODIVLJAO JE Hailey dala do znanja što misli o ponašanju supruga Justina

Mladi bračni par prolazio je kroz casino, a proslavljeni pjevač vikao je na svoju suprugu uz podignuti prst, ne izgledajući kao da ima namjeru smiriti se

 Izvor: Profimedia

Neki bi rekli: 'Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu', a drugi ipak vjeruju da neke situacije ne mogu proći nezamijećeno. Jučer je Twitterom kružila snimka koja je nastala nakon nastupa Dipla u jednom noćnom klubu u Las Vegasu, a sporna je jer prikazuje pjevača Justina Biebera koji se dere na svoju suprugu Hailey Bieber pred gomilom ljudi. Djelovao je jako ljuto, a izraz lica i podignuti prst samo su pojačali dojam da se par prepire. Hailey nije 'mrdnula' na njegov ispad, samo je šutjela i nastavila dalje svojim putem, zbog čega su se obožavatelji zabrinuli za njezinu sigurnost. Sada se o svemu oglasila i Hailey. 

S obzirom na to da je Justinovo ponašanje naišlo na brojne kritike, samo se čekalo što će na sve reći njegova supruga. 'Protekli vikend je bio nevjerojatan. Najbolje mi je to što sam bila okružena s toliko ljubavi. Sve drugo što kruži je lažno. Ne hranite se negativnošću', napisala je uz fotografiju na kojoj dijeli poljubac sa suprugom. 

Iako Hailey nije otkrila nikakve daljnje detalje o špekulacijama koje uključuju njezinog supruga, čini se da je to bio odgovor na izbrisani video koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama.

Dok se stvari 'na van' čine kao da su savršene, kako se ranije pisalo, njihova realnost je nešto drugačija. Jednom prilikom se pojavila vijest kako Hailey više ne može biti pod istim krovom s kanadskim miljenikom žena jer je naporan i 'bolesno' posesivan. Pogoršanju bračnih odnosa doprinijela je i karantena u kojoj su svo vrijeme bili osuđeni jedno na drugo. Naime, 24-godišnjakinji fali privatnost i ništa ne može učiniti bez da se pri tome Justin ne pojavi i traži njezinu pažnju.

Dodatan problem je i Justinovo nepovjerenje u društvo njegove supruge koje joj brani zbog ljubomore. Navodno, 27-godišnjak je uvjeren kako Hailey prijatelji 'pune glavu' informacijama o tome koliko je njezin brak loš i da bi ga trebala napokon napustiti.

Povezane vijesti

Magazin

Royals