Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIMA ODGOVARAJUĆU TERAPIJU

Justin Bieber povlači se iz glazbe zbog zdravstvenih problema?

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Prestrašio se dugoročnog učinka bolesti koja bi mogla utjecati na njegovo pamćenje i glas

Izvor: Profimedia

Početkom prošle godine 27-godišnji pjevač Justin Bieber otkrio je kako mu je dijagnosticirana lajmska bolest. To je infekcija koju uzrokuje bakterija koja se prenosi ugrizom krpelja, a uobičajeni simptomi su visoka temperatura, glavobolja, malaksalost i kožni ekcemi. Može pogoditi i živčani sustav pa se pjevač boji kako će utjecati na njega. Magazin USA Today piše kako se Justin sada želi posvetiti mentalnom zdravlju. Izjavio da zna kako je lajmska bolest poharala neke od njegovih kolega te se prestrašio dugoročnog učinka bolesti na njegovo pamćenje i glas pa se želi povući iz glazbe. 

Justin Bieber Izvor: Instagram

Justin je objasnio kako je tijekom 2019. godine patio od depresije kojoj nije znao uzrok, a onda su mu na liječničkom pregledu otkrili da ima lajmsku bolest te se već godinama bori s teškim slučajem kronične mononukleoze koja je utjecala na njegovu kožu, rad mozga, razinu energije i zdravlje općenito. Zbog ispijenog izgleda Bieber je bio na meti kritika. Njegovi pratitelji govorili su kako je sve posljedica uzimanja droge, dok se naposljetku nije sam oglasio. 

justin bieber Izvor: Instagram

'Dok mnogi smatraju kako sam pod utjecajem raznih opijata i da izgledam jako loše, istovremeno odbijaju prihvatiti činjenicu da mi je dijagnosticirana lajmska bolest. Imao sam i kroničnu virusnu infekciju i mononukleozu koja je utjecala na moj izgled, stanje, energiju, kožu i funkciju mozga', napisao je svojedobno pjevač na društvenim mrežama. Nije poznato kako se zarazio lajmskom bolesti, a sada dobiva odgovarajuću terapiju pa se nada kako će njegovo zdravlje krenuti na bolje. 

Justin Bieber Izvor: Profimedia

Velika podrška mu je njegova supruga, 24-godišnja manekenka Hailey Bieber s kojom trenutačno razmišlja o budućnosti. Strani mediji pišu kako se odlično slažu u braku te razgovaraju o djeci. 'Nadaju se kako će jednoga dana biti blagoslovljeni prekrasnim djetetom. Žele da se to dogodi čim ranije', rekao je izvor blizak supružnicima za strane medije.

Povezane vijesti

Pjevač je rekao kako želi imati što više djece s Hailey, ali i da je svjestan da ona prvo želi postići neke stvari u karijeri. 'Htio bih imati djece koliko god ih je Hailey spremna istisnuti iz sebe. Želim čitavo pleme djece, ali to je njezino tijelo i ona odlučuje. Mislim da bi ona htjela da imamo nekoliko djece', priznao je pjevač koji se vjenčao s Hailey potajno u rujnu 2018. godine, a zatim ponovno godinu dana kasnije pred obitelji i uzvanicima.

Najčitanije

Najnovije