Nakon turbulentne veze s pjevačicom i glumicom Selenom Gomez, tijekom koje se borio i s ovisnošću o drogama, 26-godišnji kanadski pjevač Justin Bieber riješio se poroka i smirio u sretnom braku sa dvije godine mlađom manekenkom Hailey. Dok je gostovao u showu Ellen De Generes miljenik ženske publike otkrio je njhove planove što se tiče proširenja obitelji. Kazao je kako želi imati što više djece s Hailey, ali i da je svjestan da ona prvo želi postići neke stvari u karijeri.

Bieber: 'Želim djece koliko god ih je Hailey voljna istisnuti iz sebe'
EllenTube 

 'Htio bih imati djece koliko god ih je Hailey spremna istisnuti iz sebe. Želim čitavo pleme djece, ali to je njezino tijelo i ona odlučuje. Mislim da bi ona htjela da imamo nekoliko

Želim čitavo pleme djece, ali to je njezino tijelo i ona odlučuje

djece', priznao je pjevač koji se vjenčao s Hailey potajno u rujnu 2018. godine, a zatim ponovno prošle godine pred obitelji i uzvanicima. Ellen ga je zatim upitala što ih zaustavlja da naprave djecu, budući da on to toliko želi. 'MIslim da Hailey prvo želi postići neke stvari kao žena. Mislim da još nije spremna na djecu, i to je u redu', rekao je autor hita 'Sorry' koji je prošle godine priznao da boluje o lajmske bolesti i kronične mononukleoze.

Bieber: 'Želim djece koliko god ih je Hailey voljna istisnuti iz sebe'
Profimedia 

Justin se osvrnuo i na svoju tetovažu ruže na vratu koju si je nedavno dao izraditi, a koja se mnogim njegovim fanovima nije svidjela. Priznao je kako ni Hailey nije bila sretna zbog nje. 'Ne želi da se više tetoviram po vratu, zabranila mi je. Znala je da je želim pa mi je rekla, pričekaj mjesec dana. Ako ćeš je tada i dalje željeti, tetoviraj se. Poslušao sam je, ali i dalje sam je želio. Tetovirao sam se prvi put sa 16 godina. Malu ptičicu koja je sada prekrila veće tetovaža', rekao je glazbenik za kojim su svojedobno ludile tinejdžerice.

Bieber: 'Želim djece koliko god ih je Hailey voljna istisnuti iz sebe'
Instagram 

 Podsjetimo, mediji su već nekoliko puta Hailey proglasili trudnom. Posljednji je o tome pisao US Weekly prošli mjesec, citiravši anonimni izvor koji je navodno blizak Bieberovima. S obzirom da su takva nagađanja trajala već neko vrijeme, Hailey je odlučila stati na kraj glasinama. Javila se putem svog Instagram profila na kojem je jasno dala do znanja: 'Nisam trudna'. 'Molim vas, nemojte pisati lažne vijesti i vjerovati svakakvim izvorima. Usredotočite se na bitnije teme, kao što su npr. predsjednički izbori', napisala je.