Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Justin Bieber: 'Bojao sam se da ću patiti tako zauvijek'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Suicidalne misli su ga dovele do ruba

Izvor: Profimedia

Kanadska superzvijezda, 26-godišnji glazbenik Justin Bieber priznao je u novom dokumentarcu na YouTubeu 'Justin Bieber: Next Chapter' kako je prije patio od suicidalnih misli koje mu nisu izlazile iz glave 24 sata na dan, te kako je vjerovao da mu nikada neće biti bolje, piše Mirror. 'Bojao sam se da ću patitit na taj način zauvijek', iskreno je priznao suprug tri godine mlađe manekenke Hailey Bieber, koji je još prije otkrio kako se tijekom karijere borio i s ovisnošću o drogama.

Izvor: YouTube screenshot

Povezane vijesti

Miljenik ženske publike bez ustezanja je pred kamerom govorio o svojoj borbi za mentalno zdravlje te je pozvao druge da podijele vlastito iskustvo. Smatra kako je mogao izbjeći

Mislio sam si hoće li ta bol ikada proći?

puno boli da je sam to isto prije napravio. 'Postojalo je vrijeme kad sam bio jako, jako suicidalan. Mislio sam si hoće li ta bol ikada proći? Bila je toliko uporna i nije ni na tren nestajala. Baš sam jako patio. Radije sam htio da ne osjećam ništa, nego da se osjećam tako', rekao je Bieber koji je još prošle godine priznao da se već dugo bori s narušenim psihičkim zdravljem.

Izvor: YouTube screenshot

Podijelio je tada na Instagramu selfie koji je snimio tijekom psihoterapije, uz koji je poručio: 'Cool je imati zdrav um i zdrave emocije'. Potom je u podužoj objavi otkrio kako mu je velika slava koju je postigao u ranoj dobi 'udarila' u glavu te je donio niz loših odluka.

'Trebale su mi godine i godine da popravim posljedice tih odluka, zacijelim odnose koje sam prekinuo i promijenim loše navike u vezi koje sam imao. Sreća što me Bog blagoslovio izvanrednim ljudima koji me vole takvog kakav jesam', poručio je tada.

Izvor: you tube screenshot

Pjevač je u dokumentarcu otkrio što mu pomaže u postizanju psihičke ravnoteže. 'Molitva i meditacija. Pomoglo mi je i to što puno radim, trudim se biti fizički i psihički aktivan cijelo vrijeme. Skladam glazbu, slušam glazbu. Glazba je vrlo moćna i može nam pomoći da se 'dignemo' kad smo depresivni', kazao je bivši dečko pjevačice Selene Gomez.

Izbor Urednika

Royals