Dvije godine je prošlo otkako je 26-godišnji glazbenik Justin Bieber u tajnosti oženio 23-godišnju manekenku Hailey Baldwin Bieber. Iako se u javnosti pojavljuju vrlo rijetko, problemi ipak 'izviru na površinu'. Prema portalu Gossip Cop, ovaj mladi bračni bar tik je pred razvodom jer ga njegova supruga više ne može gledati.

Dok se stvari 'na van' čine kao da su savršene, manekenka više ne može biti pod istim krovom s kanadskim miljenikom žena jer je, kako pišu strani mediji, naporan i 'bolesno' posesivan. Pogoršanju bračnih odnosa doprinijela je i karantena u kojoj su svo vrijeme bili osuđeni jedno na drugo. Naime, 23-godišnjakinji fali privatnost i ništa ne može učiniti bez da se pri tome Justin ne pojavi i traži njezinu pažnju. 

Dodatan problem je i Justinovo nepovjerenje u društvo njegove supruge koje joj brani zbog ljubomore. Navodno, 26-godišnjak je uvjeren kako Hailey prijatelji 'pune glavu' informacijama o tome koliko je njezin brak loš i da bi ga trebala napokon napustiti. 

Međutim, bez obzira na glasine i slabo pojavljivanje u javnosti, Justin je nakon zavrzlama u prijašnjoj vezi s pjevačicom Selenom Gomez napokon uz Hailey pronašao svoju sreću. Podsjetimo, pjevač i manekenka Hailey svoju vezu su potvrdili 2015. godine. Nakratko su prekinuli nekoliko mjeseci kasnije, ali vrlo brzo su se pomirili i 2018. godine potajno vjenčali kod matičara u New Yorku. Prošle godine obnovili su bračne zavjete u crkvi pred širim krugom ljudi, kada su napravili i veće slavlje.