Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Justin Bieber optužen za seksualno zlostavljanje

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Teške optužbe

Izvor: Profimedia

Kanadska superzvijezda, 26-godišnji pjevač Justin Bieber, našao se u središtu skandala. Žena po imenu Danielle, naime, javno ga je optužila za seksualno zlostavljanje. Na Twitteru je napisala kako ju je Justin silovao 2014. godine u jednom hotelu u Austinu. O svemu se sada oglasio i sam glazbenik, koji tvrdi da je cijela priča laž te da on u tome hotelu nije ni bio.

Djevojka tvrdi kako se sve dogodilo 9. ožujka 2014. godine u Austinu, gdje je pjevač nastupao na festivalu. Prema njezinoj priči, tada 20-godišnji Justin pozvao je nju i grupu prijatelja u hotel Four Season, gdje je nju odveo u zasebnu sobu i seksualno je napastovao te joj zaprijetio da nikome ne smije otkriti što se dogodilo jer će 'protiv nje poduzeti pravne korake'. Nakon što je njezina objava preplavila svjetske medije, ona je uklonjena, kao i profil dotične djevojke, a o svemu se oglasila Justinova agentica Alison Kaye, a potom i sam pjevač.

Agentica tvrdi kako je optužba nemoguća jer se tog spornog 9. ožujka Justin nije nalazio u tome hotelu, već je imao rezervaciju za hotel Westin. Isto tvrdi i Justin, koji je tada bio u vezi sa Selenom Gomez, koja mu je poslužila kao alibi. On je na Twitteru priložio niz dokumenta i poveznica kojima dokazuje kako je te noći odsjeo u AirBnb-u u Austinu, a sljedeće u Westinu.

'Želim biti potpuno jasan. Ova priča nema veze s istinom. Obično se nikada ne oglašavam o neistinama koje se pišu o meni, obzirom da se cijeli život nosim s time, no nakon razgovora sa suprugom i svojim timom odlučio sam javno progovoriti o cijeloj situaciji. Glasine su glasine, ali seksualne optužbe nisu benigna stvar. Regionalni menadžer lanca hotela Four Season potvrdio je da nikada nisam kročio na posjed hotela datuma 9. ožujka 2014. te da nisam bio gost hotela toga, kao i narednog dana. Molio bih sve medije da se obrate hotelu ako imaju tu potrebu', poručio je Justin.

Izbor Urednika

Royals