Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Hailey i Justin Bieber imaju novosti o prinovi u obitelji

Autor N.R.
Autor N.R.

Iznenađenje za mnoge

Izvor: Instagram

Nakon što su krajem rujna uz paparazzi fotografije počela nagađanja da je Hailey trudna, obitelj Bieber će prinovu ipak još malo pričekati. Tada je velik broj ljudi bio uvjeren da im stiže prva beba, a razlog tome je bio napuhnuti trbuh jedne od najuspješnijih manekenki. Kako sve do sada nije potvrdila moguće sretne vijesti, proširenje obitelji još nije na rasporedu. Za talijansko izdanje 'Voguea', Hailey i Justin su otkrili planiraju li bebu. 

'Zanimljivo je to što sam oduvijek htjela biti mlada mama, a sada kada sam udana mi se nigdje ne žuri', rekla im je bez imalo razmišljanja. U nastavku je otkrila da svakako imaju to u planu, ali da je trenutno to ipak na čekanju. 'Jako sam ambiciozna i već sada imam jako puno projekata na kojima radim', objasnila je 23-godišnjakinja.

Povezane vijesti

Tri godine stariji pjevač Justin se složio sa svojom suprugom. 'Još smo novopečeni supružnici. Trenutno uživaju u vremenu provedenom jedno s drugim, a i još se upoznajemo na nekoj dubljoj razini', rekao im je 26-godišnjak koji ne možete biti sretniji nego što je sada. U nekoliko je navrata istaknuo koliko ga je Hailey promijenila i koliko je sretan da je baš on muškarac s kojim je ona odlučila biti zauvijek.

Ovaj razgovor bio je ujedno i potvrda da je među njima sve u redu. Naime, u posljednje se vrijeme dosta često pisalo o tome kako im u braku baš i ne ide. Najveći problem u njihovom odnosu, kako su mediji pisali nedavno, predstavlja njegovo konstantno mijenjanje raspoloženja, s čime se Hailey ne može pomiriti. Izgleda da su ovime sada stali kraj spomenutim glasinama i da je ovo samo još jedna potvrda njihovom sretnom bračnom životu. 

Izbor Urednika

Royals