Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAZNJEŽILA PRATITELJE

EMOTIVNO Ivana Mišerić tetovirala rečenicu 'Bolonjez je gotov'

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Poruke podrške pružile su joj i brojne javne osobe među kojima su Nives Celzijus, Mirta Šurjak, Martina Tomčić, Dalibor Petko

Izvor: Arhiva Story

Za radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić ova godina nije bila niti malo lagana. Naime, prije nekoliko mjeseci suočila se s velikim gubitkom, svijet je iznenada napustila njezina najveća podrška, njezina majka koju je od milja zvala Buba. Iako ne postoji način da joj se oduži za sve što je za nju učinila tijekom života, Ivana je odlučila ukrastiti svoje tijelo simboličnom tetovažom koja će ju zauvijek podsjećati na voljenu majku.

Ivana je na rebrima istetovirala neobičnu rečenicu, a u nastavku objave objasnila je u njezino značenje.
‘Bolonjez je gotov. Njen rukopis. Njena zadnja poruka. Svakakvi dani se vrte, ali budem sretna jer u svakom novom tražim i pronalazim oblike u kojima bi bila uz mene. Najbliže srcu slovima, u srcu sva ljubav i sjećanja, cijela u meni… Ova mi je najdraža, ova je baš moja. Od mene za Bubicu’, napisala je radijska voditeljica.

Poruke podrške pružile su joj i brojne javne osobe među kojima su Nives Celzijus, Mirta Šurjak, Martina Tomčić, Dalibor Petko… ‘Ajoj, baš si me raznježila sada, rasplakala. Jedna je majka zauvijek, ponosna na tebe gore s neba. Ljubav nikad ne prestaje, samo mijenja dimenziju postojanja’, komentirala je Mirta.

Povezane vijesti

Prije nekoliko mjeseci Ivana je u intervjuu za Story.hr otvorila dušu i otkrila kako se nosi s velikim gubitkom. 'Ne znam što i kako reći, nema više moje Bubice... Srce mi je puklo. Neopisivo sam tužna. Mamina dijagnoza nas je šokirala i došla je naglo, isto kao i kraj. Tek je tada trebala početi borba, pravi fight za život! Ali nije uspjela. Ljuta sam nekada, nije tako trebalo biti, nije to zaslužila. Ne mogu još uvijek shvatiti što se dogodilo, trebat će puno vremena da se sjetim mame i budem iskreno sretna, bez suza i praznine. Nikada ne preboliš, samo se navikneš da je tako. Tko je ostao bez roditelja, zna da put ide dan po dan, nekad sat po sat. Mislim na nju cijelo vrijeme, čudno je to - kao da je stalno sa mnom. Rekla mi je sestra da je vidi u suncu. Nekako je i ja tamo počinjem vidjeti. Samo da je mama gore mirna i nasmijana, i napokon s tatom', ispričala nam je Ivana.

Izbor Urednika

Royals