Da je svestrana cura, Ivana Mišerić dokazala je u jednoj od sezona showa Nove TV gdje je uvjerljivo pjevala, glumila i plesala, a to potvrđuje i u najnovijoj sezoni showa ‘Tvoje lice zvuči poznato - All Stars.’

- Poziv mi je došao kao lijepa vijest u ova čudna vremena. Znala sam da će biti izazovno i teško, ali istodobno i zabavno bježanje od stvarnosti s odličnim ljudima koji stvaraju ovaj show. Plus, kako nije bilo kontakta zbog pandemije, ovo mi je bila savršena prilika i opravdan razlog za ponovno druženje. Ovo nije običan poslovni izlet, ‘TLZP’ je neka nova dimenzija u kojoj su pravila igre potpuno drukčija od svega ostalog. Teško je objasniti, ali čarolija postoji - kaže nam na početku razgovora lijepa voditeljica na Otvorenom radiju. Posvjedočila nam je da nije izazov samo u što vjerodostojnijoj izvedbi.

Pričala je o ljubavi i diskretno otkrila postoji li neki poseban muškarac u njezinu životu.

- Ljubav je moja valuta, a oblici variraju - prema ljudima, životinjama, životu. Uvijek volim i jako volim. Nema na pola, dajem se emotivno cijela, zato me i pokreće ta sila. Emocija uvijek pobjeđuje, a zahtjevno je nekada biti veliki emotivac. Dečki iz jutarnjeg showa kažu mi da će ako ne otkrijem da su oni moji posebni muškarci, to shvatiti jako osobno. Oni me vide i osjete u svim izdanjima jer provodimo puno vremena zajedno tako da jesu moji posebni muškarci! A ima i taj jedan posebniji na kojeg vi ciljate - smije se plavooka Zagrepčanka.

Cijeli intervju s Ivanom pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od srijede, 12. svibnja 2021. godine!

Ivana Mišerić: 'Postoji i taj jedan poseban frajer'
Story