Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristina Čilić: 'Baldo je navikao biti šef, ali se raduje braci'

Obitelj će uskoro postati bogatija za još jednog člana

Marin Čilić Izvor: Nikola Matić

Jedan od najboljih domaćih sportaša, 32-godišnji Marin Čilić i njegova supruga, psihologinja i politologinja rodom iz Cavtata, Kristina Čilić otkrili su spol bebe koja na svijet treba doći za dva mjeseca. Naime, njihov prvi sin Baldo uskoro će dobiti mlađeg bracu, potvrdila je simpatična Kristina u intervjuu za In Magazin.

Marin Čilić Izvor: Instagram

'Dečko je, tako da će biti zanimljivo. Ja sama na njih trojicu', rekla je Kristina i dodala kako se Baldo neizmjerno raduje što će uskoro dobiti brata. 'Veseli se, vidjet ćemo kako će to biti jer je navikao da je šef, samo nam dirigira što moramo raditi, ali nadam se da će ta tranzicija na brata, odnosno da ne bude jedino dijete, dobro proći', dodala je gospođa Čilić koja je jedna od sretnica koja tijekom proteklih sedam mjeseci trudnoće nije imala nikakvih mučnina. No, sada već, kako kaže, malo teže podnosi trenutno stanje s obzirom na to da su jake vrućine stalno prisutne.

Ovaj samozatajni par inače rijetko priča o svom privatnom životu. Ipak, Marin nam je prošle godine otkrio kako se snašao u ulozi oca. 'Radije bih rekao da me nadopunilo, a ne promijenilo. Neopisiva je sreća svaki put kada sam s njim. Teško mi je izbivati iz kuće, ali putem videopoziva pratim ga svaki dan. Bio sam odsutan dva tjedna, a on je već puno napredovao. Kada sam s njim i Kristinom, ne propuštam nijedan trenutak. Stara poslovica kaže da vam djeca ispune srce i to definitivno potpisujem', rekao je tada tenisač.

Povezane vijesti

Podsjetimo, tenisač i Dubrovčanka koja je 2005. ponijela titulu prve pratilje izbora Miss Alpe Adria, upoznali su se 2010. godine, a nakon osam godina veze stali su pred oltar i izrekli sudbonosno da u travnju 2018. u Dubrovniku. Prošle su se godine ostvarili u ulozi roditelja kada je na svijet stigao maleni Baldo, a sada se zaljubljeni golupčići neizmjerno raduju još jednom dječaku.

Magazin

Royals