SIN KOJEG NE VIĐAMO: Dugo se šuškalo da je Angelina 'otela' dječaka, no zapravo ga je spasila iz 'kutije sa stropa'

Angelina Jolie je o posvojenju Maddoxa otkrila jedan emotivan detalj.

Profimedia

Dok ostalo petero djece posljednjih mjeseci s majkom Angelinom Jolie (45) korača crvenim tepihom na premijerama njezinog novog filma 'Eternals', njen 20-godišnji sin Maddox izbjegava svjetla reflektora.

Glumica je posvojila najstarijeg sina 2002. u Kambodži gdje je bila zbog snimanja prvog dijela franšize 'Lara Croft'. Ubrzo se zbog toga Angelina našla u središtu groznog skandala. Naime, agentica za posvajanje Lauryn Galindo, koja joj je pomogla, završila je 2004. u zatvoru zbog optužbi za krivotvorenje američkih viza za tamošnju siročad.

Postavljalo se pitanje i je li možda i Maddox među djecom koja su 'oteta' svojim biološkim roditeljima. No glumica je oštro opovrgnula ta nagađanja.

Profimedia 

'2001. sam bila u Samloutu u Kambodži i igrala sam se s kockicama s malenim djetetom i sjećam se da sam pomislila: 'Moj sin je ovdje'. Nekoliko mjeseci kasnije sam vidjela Mada u sirotištu kako leži kutiji obješenoj za strop. Plakala sam i plakala. Ne mogu to objasniti, a nisam jedna od onih praznovjernih. No ta vizija mi je bila stvarna i čista', ispričala je jednom Jolie.

Inače, glumičin najstariji sin studira u Južnoj Koreji biotehnologiju i vrlo je uspješan student, a zbog školovanja se morao odvojiti od obitelji te osamostaliti pa ga rijetko viđamo s braćom i sestrama. 'Jako sam ponosna i nadam se da ću vidjeti sve što će postići', rekla je Angelina.

Maddox izbjegava medije, ali je jedno vrijeme je u njima bio zbog sukoba s Bradom Pittom koji ga je posvojio. Posljednjih godina su američki mediji pisali da Brad nema nikakav odnos s najstarijim sinovima te da ih uopće nije htio ni posvojiti, ali je to učinio zbog Angeline.

Navodno je Jolie podnijela zahtjev za razvod upravo radi glumčevog sukoba s Maddoxom u privatnom avionu. Kako su prenijeli američki mediji, Pitt se svađao s Angelinom i sin je uskočio između njih kako bi obranio majku.

Profimedia 

Pričalo se da je glumac udario Maddoxa i da je slučaj istraživala socijalna služba, ali i policija. 'Brad je bio pijan i svađao se s Angelinom. Dogodio se sukob između njega i sina koji nije riješen na pravi način i eskalirao je više nego što je trebao', otkrio je izvor. Jolie, kojoj su djeca na prvom mjestu, bila je to kap koja je prelila čašu.

Iako je on to tada opovrgnuo, izvor blizak Pittu je rekao da otada nema nikakav odnos sa sinom. 'Ne postoji baš nikakva poveznica među njima', istaknuo je. Šuškalo se i da je zapravo Pax odlučio distancirati se od oca, a to je navodno napravio po uzoru na svog starijeg brata Maddoxa.

Maddox navodno koristi samo Angelinino prezime, dok je Pitt odbacio. Ipak, navodno ga oskarovka ne podržava u tome unatoč bolnom i jednom od najgorih i najskupljih razvoda u povijesti Hollywooda koji nikako da završi.

Kako se Maddox mijenjao kroz godine, pogledajte u galeriji. 

Profimedia Maddox Jolie-Pitt