Angelina Jolie i njeno petero djece ukrali su pozornost pojavivši se na premijeri novog Marvelovog filma.

S majkom su na crveni tepih stigli 20-godišnji Maddox, 16-godišnja Zahara, 15-godišnja Shiloh, te 13-godišnji blizanci, Vivienne i Knox. Prisutan nije bio samo 17-godišnji Pax.

Posebnu pozornost privukla je mlada Shiloh koja je poznata po tome da se inače odijeva u mušku odjeću, te da je u vrlo ranoj dobi poželjela biti dječak pri čemu su joj njeni slavni roditelji i javno pružili podršku. Stoga ne čudi da je mnoge iznenadilo kad se Shiloh na crvenom tepihu pojavila u prilično ženstvenom izdanju.

Shiloh Jolie Pitt, Angelina Jolie
Profimedia 

Shiloh je s obitelji pozirala odjevena u dugu bež haljinu bez rukava, koju je ranije ove godine nosila njena majka Angelina, i bijele ravne cipele na nogama.

Inače, Shiloh se kao prvo biološko dijete Brada Pitta i Angeline Jolie, već od samog rođenja našla pod povećalom javnosti, a još je više pozornosti počela privlačiti kad je u javnost izašlo da se osjeća kao dječak, i to kad joj je bilo samo dvije godine.

Brad je to otkrio tijekom jednog gostovanja kod Oprah još 2008. godine.

'Želi da je zovemo John. John ili Peter. Mislim da je to zbog Petra Pana. Onda je moram pitati: 'Johne hoćeš li malo soka?', ispričao je Brad tom prilikom.

Dvije godine kasnije potvrdila je to i Angelina.

Shiloh Jolie Pitt
YouTube 

'Ona želi biti dječak. Morali smo joj odrezati kosu. Želi nositi odjeću za dječake. Ona se smatra jednim od braće', ispričala je ona u intervjuu za Vanity Fair iz 2010.

Shiloh se nastavila tako odijevati godinama. Na paparazzi fotografijama većinom je se moglo vidjeti u dječačkoj odjeći i kratke frizure, a na crvene tepih dolazila bi u odijelima, sličnim onima kakve su nosili njen otac i braća.Mediji su puno pisali o njenoj navodnoj transrodnosti, a zbog toga je postala i jedna od ikona LGBTQ zajednice.

Međutim, ove je se godine češće moglo vidjeti u ženstvenijoj odjeći, a vidljivo je i da je pustila kosu. Neki su se fanovi zapitali je li Shiloh 'sad cura', no potrebno je naglasiti da se Shiloh nikad javno nije izjasnila o svom rodnom identitetu, stoga je dječačka odjeća možda samo bila faza koju je sad, na ulasku u tinejdžerske godine, prerasla.

Još fotografija Shiloh i njene transformacije, ali i druge djece Brada i Angeline možete pronaći u galeriji. 

Profimedia Shiloh Jolie Pitt