Jedno od najzvučnijih imena u Hollywoodu, glumica Angelina Jolie, u petak je napunila 46 godina te je tim povodom, svojih šestero djece, 19-godišnjeg Maddoxa, 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnju Zaharu, 15-godišnju Shiloh te 12-godišnje blizance Knoxa i Vivienne izvela na večeru u poznati londonski restoran. No, iako je slavljenica zablistala u elegantnoj žutoj haljini midi kroja, pažnju je i ovaj put ponovno ukrala njezina najstarija biološka kći.

Angelina snimljena na večeri s djecom, pažnju ponovno ukrala Shiloh
Profimedia 

Tinejdžerica koja intrigira javnost i medije od najranije dobi, ovaj je put uspjela zasjeniti mamu te braću i sestre svojim odraslim izgledom. Naime, nakon što su u javnost dospjele fotografije s obiteljskog druženja, brojni su primijetili koliko je Shiloh narasla preko noći. 'Pa ona je visoka kao Angie. Kada bi joj mama izula štikle, Shiloh bi bila i viša. Kad je prije ovo dijete toliko naraslo', jedna je od komentara na fotografije koje možete pogledati ovdje. Inače, iako se glumica sredila za proslavu rođendana, njezina djeca odlučila su se za nešto ležernije odjevne kombinacije, a dobru atmosferu obiteljskog druženja nisu im pokvarili ni mnogobrojni paparazzi koji su ih čekali na ulazu u restoran.

Angelina snimljena na večeri s djecom, pažnju ponovno ukrala Shiloh
Profimedia 


Također, valja napomenuti i kako je ovo jedno od rjeđih pojavljivanja cijele obitelji u posljednje vrijeme. Otkako je najstariji Maddox otišao na studij, Angelinu se najčešće može vidjeti u društvu najmlađe djece ili pak u šopingu s kćerima. Upravo zbog navedenog, mnogi su ovo obiteljsko okupljanje protumačili i kao indirektno slanje podrške majci koja je nedavno doživjela neugodno iznenađenje nakon što je sud, poslije dugogodišnje bitke za skrbništvo nad djecom, u konačnici odlučio da oba roditelja, i Angelina i bivši joj suprug, 57-godišnji glumac Brad Pitt, imaju jednaka prava, odnosno, dodijeljeno im je zajedničko skrbništvo.