Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

umjetnica koja živi svoj san

Natalie iskreno: 'Za porođaj sam se pripremala gledanjem videa na YouTubeu'

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

Htjela je biti pjevačica, ali kod Natalie O’Hare prevladala je ljubav prema glumi i danas je gledamo u Njemačkoj seriji ‘Gorski liječnik’ koja se prikazuje na HRT-u

Izvor: Profimedia

U jednoj od najpopularnijih njemačkih serija koja se emitira i na HRT-u, ‘Gorskom liječniku’, gledamo je od prve sezone, ali glumici Natalie O’Hara najdraža je ipak šesta u kojoj njezin lik, konobarica Susanne Dreiseitl, postaje majka Sophije čiji je otac gorski spasilac Hans Gruber.
- Prvi sam put glumila trudnoću i porođaj. Porođaj je bio vrlo uzbudljivo iskustvo, meni vrhunac šeste sezone. Budući da privatno nisam doživjela to iskustvo, pripremala sam se gledajući porođaje na YouTubeu. Ponekad su snimke bile zastrašujuće, ali i uzbudljive. Svaka žena to drukčije doživljava. Na kraju smo porođaj snimali cijelo poslijepodne. Srećom je Heiko, koji glumi mog partnera, u stvarnom životu otac pa mi je bio velika podrška tijekom snimanja. Bio je to izazov, odlično sam se zabavila, ali sam poslije bila iscrpljena i sve me boljelo - opisuje 45-godišnja Natalie koja je od 2008. u braku s glazbenim producentom Johannesom Mockom O’Harom.

O’Hara je njezino prezime, dobila ga je po ocu, teologu iz Amerike koji se oženio njezinom majkom, flautisticom iz njemačkoga Göttingena, gdje je Natalie i rođena. Često je kao dijete odlazila u SAD, a ondje žive i njezina tri polubrata.
- U djetinjstvu sam svake godine ondje provela mjesec dana. Nažalost, svoju obitelj sada vidim rijetko, otprilike jednom godišnje uspijem otići u Washington. Uzbudljiv grad, pun zelenila. U duši sam napola Amerikanka, čak i ako nisam to na papiru - kaže umjetnica koja je kreativnu crtu u sebi otkrila još kao djevojčica. Bavila se plesom i pjevanjem, a svirala je i klavir te flautu.
- Hvala Bogu što sam rano procijenila da moj možda jako lijep glas nije dovoljno kvalitetan za stvarno velike glazbene uloge. Budući da sam željela igrati takve uloge, počela sam se koncentrirati na glumu, što mi je ionako bila najveća strast. Još sa sedam godina maštala sam o tome da ću biti glumica. I učitelj klavira poslije mi je savjetovao da upišem glumu ako će me to činiti sretnom - objašnjava.
U jednom se trenutku dvoumila treba li studirati psihologiju, ali nije se pokajala što je završila akademiju.
- Živim svoj san. Svaki dan zahvaljujem nebu što mi je omogućilo da radim ono što sam uvijek željela - priznaje.
Svoju zaraznu pozitivnu energiju prenosi i na druge kao ambasadorica udruge Recover Your Smile koja organizira profesionalna snimanja za žene oboljele od raka.
- Riječ je o pozitivnom pogledu na tijelo, o samopouzdanju, o ljepoti. Cilj je istaknuti da na ljepotu ne treba gledati samo kao na nešto izvanjsko - istaknula je.

Najčitanije

Najnovije