Dvije godine su bili jedan od najzanimljivijih parova na domaćoj sceni, a onda se dogodio iznenadni prekid. Prvi hrvatski 'Gospodin savršeni', Goran Jurenec i influencerica Hana Rodić, krajem ožujka ove godine obznanili su kako je njihovoj ljubavi došao kraj, a ubrzo su u javnost dospjeli i detalji prekida gdje je najviše pažnje zasigurno privukao Goran koji je otvoreno priznao kako je pred kraj veze s Hanom započeo ljubavnu priču s Poljakinjom Claudiom Luciom Pioch. Potom su uslijedila prepucavanja putem društvenih mreža na relaciji Hana - Goran - Claudia, a sada, kada se bura oko svega malo stišala, 24-godišnja influencerica napokon je odlučila odgovoriti i na pitanje koje od prekida postavljaju mnogobrojni pratitelji - je li našla novu ljubav?

Moram vas razočarati

 Naime, putem Instagram ask-a, Hanini su pratitelji ponovno imali mogućnost postavljanja pitanja, na koja je Zagrepčanka, kao i do sada, iskreno odgovarala. A ono što je, čini se, najviše zanimalo njezine obožavatelje je upravo njezin trenutni ljubavi status. 'Imaš li nekog novog ili za sada uživaš sama', glasilo je pitanje na koje je Hana dala misteriozan odgovor. 'Puno vas je postavilo ovo pitanje, ali moram vas razočarati jer neću odgovarati na ova pitanja. Odlučila sam svoj ljubavi život držati u tajnosti', poručila je influencerica i tako mnogobrojne pratitelje ostavila u neznanju.

PONOVNO LJUBI? Hana odgovorila na pitanje o novom dečku
Instagram 


Inače, u nedavnom Asku na svom Instagram profilu, Goran se također dotaknuo bivše djevojke. ‘Mislim da je važno ljudima oprostiti, tako sam nakon svega i ja njoj. Iskreno, na nju uopće više ne mislim’, napisao je tada Goran i svojim odgovorom iznenadio mnoge.