Za dva dana, točnije, 27. svibnja, najstarija biološka kći nekada jednog od najpopularnijih parova u Hollywoodu, 45-godišnje glumice Angeline Jolie i 57-godišnjeg glumca Brada Pitta, Shiloh Jolie Pitt će napuniti 15 godina. Transrodna tinejdžerica pažnju medija i javnosti privlači od najranijih dana pa ne čudi stoga što ni proslava samog rođendana nije prošla ispod radara. Naime, kako piše magazin Woman's Day, u obitelji bivših supružnika trenutno se odvija prava drama jer se Angie i Brad ne mogu dogovoriti oko proslave kćerkinog rođendana.

 Kako će transrodna Shiloh proslaviti 15. rođendan?
Profimedia 

'Oboje žele Shiloh za sebe taj cijeli dan pa tenzije traju već mjesecima', otkrio je neimenovani izvor za spomenuti medij te dodao kako ovakav odnos roditelja jako loše utječe na samu tinejdžericu. 'Shiloh je čekala do posljednjeg trenutka s pozivnicama za prijatelje jer nije znala gdje će i s kim slaviti. U konačnici, dogovoreno je da prvu polovicu dana provede s Bradom, a drugu s Angelinom', pojasnio je izvor.

 Kako će transrodna Shiloh proslaviti 15. rođendan?
Profimedia 


No, iako je dogovor postignut, isti medij piše i kako će trebati još dosta vremena da se Shiloh, koja se vrlo rano deklarirala kao muško, u potpunosti oporavi od razvoda roditelja i navikne na ovu napetu situaciju između njih. Prema riječima Woman's Daya, 14-godišnjakinja je ona na koju je razvod ostavio najviše utjecaja pa za razliku od mlađeg brata i sestre, 12-godišnjih blizanaca Knoxa i Vivienne, još uvijek prolazi proces mirenja s istim. Njezina starija braća, 19-godišnji Maddox i 17-godišnji Pax te 16-godišnja sestra Zahara, navodno su u cijelom procesu sudskog spora oko skrbništva zauzeli majčinu stranu pa su im i trzavice između Angeline i Brada puno manje stresne i problematične za prihvatiti.