Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ANGELININE KĆERI IZNENADILE POJAVOM: Zahara nosila njezinu haljinu iz 2012., a Shiloh više ne želi biti dječak?

Glumica Angelina Jolie i njezina djeca zajedno su došla u Los Angeles na premijeru novog Marvelovog filma.

Angelina Jolie i djeca Izvor: Profimedia

Holivudska glumica Angelina Jolie kroz godine nas je oduševljavala svojim glamuroznim izdanjima s crvenih tepiha.

Jedno od najupečatljivijih, mnogima je i dalje izdanje s Oscara 2012. godine kada je Angie nosila crnu, Versaceovu haljinu s nikada dubljim prorezom. Njezina je noga danima krasila naslovnice svjetskih medija, a kako i ne bi...

Angelina Jolie Izvor: Profimedia

A da je njezin dobar ukus za modu vječan, dokazala je dolaskom na premijeru novog Marvelovog filma 'Eternals' u Los Angelesu. Crvenim je tepihom prošetala u društvu svoje petero djece koje je dobila s Bradom Pittom. Tako su stigli 20-godišnji Maddox, 16-godišnja Zahara, 15-godišnja Shiloh koja je sada već John te 13-godišnji blizanci, Vivienne i Knox. Prisutan nije bio samo 17-godišnji Pax.

Mnogima je vrlo brzo postalo jasno da je Zahara nosila istu Elie Saab Haute Couture kreaciju koju je Angie nosila 2014. godine na Oscarima. Dugačka haljina sa šljokastim uzorkom kćerkici je stajala kao salivena, dok je Angie nosila smeđu Balmainovu dugačku haljinu.

Možda će vas zanimati...

Inače, uz Zaharu, najveću je pažnju dobila i kćerkica Shiloh koja je s godinama odlučila postati dječak i zvati se John. Brad je o odgoju Johna prvi put progovorio 2008. godine kod Oprah Winfrey te je tada otkrio da je zovu muškim imenima, dok se Angelina o svemu očitovala dvije godine kasnije te rekla kako je sve počelo kada je John imao tri godine. 'Ona želi biti dečko pa smo joj odrezali svu kosu. Ona voli nositi mušku odjeću i misli da je jedna od braće', rekla je tada mama koja u potpunosti podržava takvu odluku od samog početka.

I iako se pisalo i da će se podvrgnuti operaciji promjene spola, nikada nije potvrđeno da se to dogodilo, a sada su se mnogi ugodno iznenadili kada su je ponovno vidjeli u haljini.

Fotografije Angie i njezine djece na crvenom tepihu, pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals