DRUGA OSOBA ILI JE IPAK PREPOZNAJETE?: Žanamari pokazala lice bez trunke šminke

Žanamari, inače uvijek brižljivo našminkana, pokazala je lice bez šminke.

Instagram

Pjevačica Žanamari Perčić ponosi se svojim atraktivnim izgledom. Osim što često voli objaviti fotografije s napornih treninga kojima održava savršenu liniju, redovito na fotografijama pozira brižljivo našminkana i u ženstvenoj odjeći.

Ovaj put je ipak iznenadila svoje obožavatelje pokazavši na Instagram storyju lice bez imalo šminke, u posve prirodnom izdanju, a pozornost je privuklo crvenilo na njenom licu.

Žanamari je pratiteljima u videu objasnila kako je išla na tretman za lice, pa se nije mogla našminkati, a zbog toga joj je lice i bilo crveno.

Instagram 

'Trebam li se kompromitirati u teretani?', našalila se, a većina pratitelja joj je u anketi odgovorila da treba ići u teretanu.

Svojim isklesanim tijelom Žanamari se rado hvali fotkajući se u badićima, a dizajnirala je i vlastitu liniju kupaćih kostima jer joj je bilo teško naći savršen model za nju.

'Cijelu liniju stvaram u suradnji s domaćim sportskim brendom Brblls.Gaćice su sve visokog struka, što naglašava žensku figuru. Iza su krojeni tako da prekriju i otkriju taman onoliko koliko treba. Nema tangica i brazilki jer želim da se moje žene osjećaju ugodno i sofisticirano, čak i u seksi bikiniju. Gornji dijelovi su s košaricama jer želim da ih vole i žene s malo većim grudima. Voljela bih da se svaka žena u mom kupaćem kostimu osjeća kao Kim Kardashian. Svi su proizvedeni u Hrvatskoj, u maloj obiteljskoj šivaonici i bit će pakirani u ekološke biorazgradive vrećice. Također, od svakog prodanog proizvoda dajemo jedan euro za Udrugu za zaštitu životinja Indigo iz Zagreba', rekla je pjevačica prije nekoliko mjeseci.

Fotografije lijepe Žanamari pogledajte u galeriji.

Privatni album, Instagram Žanamari