NEUGODNA SITUACIJA SKORO JE SVE UPROPASTILA : Malo tko zna da su se Joksimovići vjenčali tri puta

Vjenčanje Jovane i Željka Joksimovića dogodilo se, ne jednom, već dvaput, a lijepa voditeljica za te prilike imala je dva potpuno različita outfita, od kojih je svaki na svoj način bajkovit.

Instagram

Vjerojatno malo tko zna da je JovanaJoksimović tri puta izrekla sudbonosno "da" svom suprugu. Željko i Jovana vjenčali su se na Maldivima 20. siječnja 2012. godine, no po povratku u Srbiju pojavili su se problemi oko priznanja tog braka.

Još jednom su se vjenčali u prisustvu svjedoka u svom stanu u Beogradu, a 2014. godine uživali su u crkvenom vjenčanju i svadbenom veselju na kojem je bio i sam vrh srpske elite.

Kada se prije devet godina udala za Željka na Maldivima, Jovana je zablistala u prekrasnoj bijeloj haljini, koja je savršeno naglasila njezinu preplanulu put. Obična frizura, jednostavan buket i plaža bili su sve što je bilo potrebno da ova bajka počne na nevjerojatan način.

No, kada su na plaži izrekli sudbonosno "da", nisu ni slutili da ih u Beogradu čekaju problemi zbog kojih će se još jednom vjenčati u svoja četiri zida.

Crkveno vjenčanje dogodilo se dvije godine kasnije u crkvi.

Jovana je tada zablistala u prekrasnoj vjenčanici od čipke, koju je za nju dizajnirao DarkoKostić, a sina je nosila na rukama.

Tada se na velikom svadbenom veselju okupila srpska elita i došlo je do vrlo neugodne situacije, jer su se na vjenčanju Jovane i Željka Joksimovića, nakon mnogo godina, prvi put sreli Čedomir Jovanović i Ceca. No, zbog dragih prijatelja uzvanici su našli načina kako prevladati neugodnost, kako ne bi pokvarili veselje mladenaca.

 Kum na Jovaninom vjenčanju bio je SrđanPredojević s kojim je godinama vodila "Jutarnji program".

Svadbeno slavlje održano je u elitnom restoranu, a među uzvanicima su bili Branka Nevistić, Dragan Bjelogrlić sa suprugom, Saša Matić, Halid Muslimović, Zorica Brunclik, Ana Bekuta i mnogi drugi.