Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LUKSUZNA VILA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Njegova kći iz prvog braka se hvali domom od 2.5 milijuna eura

Vila Željka Joksimovića nalazi se na Senjaku blizu Beograda, a kupio ju je sa suprugom Jovanom nakon što su dobili blizanke Srnu i Anu.

Mina Joksimović Izvor: Instagram

Mina Joksimović (26) prije nekoliko mjeseci je pokazala luksuznu vilu svog oca Željka Joksimovića (49) i njegove devet godina mlađe supruge Jovane.

'Dom', napisala je Mina kraj fotografije na kojoj je pozirala u bikiniju. U pozadini se mogla primijetiti luksuzna vila s dva prilaza, okućnicom i velikom terasom.

'Divna ti je vila', 'Dome, slatki dome', komentirali su pratitelji pjevačice koju je Željko dobio u prvom braku sa suprugom Vesnom koja se nikad nije htjela eksponirati.

 Inače, srpski mediji su pisali 2018. da su supružnici kupili vilu na Senjaku blizu Beograda za 2.5 milijuna eura. Prije toga su živjeli u stanu, a odlučili su se preseliti kada je Jovana rodila blizanke Srnu i Anu.

'Sve u kući je veoma prostrano i uređeno do posljednjeg detalja. Kuhinja je prelijepa, dnevna soba je veoma luksuzna. Kosta, Srna i Ana će imati svoje sobe. Čak će i Željkova kći iz prvog braka Mina, koja ponekad dolazi kod tate, imati svoj kutak. Željko planira jednu prostoriju pretvoriti u studio kako bi mogao raditi kad god mu dođe inspiracija za glazbu', ispričao je izvor za Dnevni avaz.

'Imaju divan bazen, ali i dječje igralište koje je opremljeno ljuljačkama i klackalicama. Kuća iz bajke', dodao je.

Inače, Joksimović i Jovana su u braku od 2012. i imaju sina Kostu te blizanke Anu i Srnu.

Povezane vijesti

Magazin

Royals