OD PREKRASNE LJEPOTICE DO VOŠTANE FIGURE: Nekada su komentirali da je pjevačka diva, a sada je u prvom planu samo jedno

Pjevačica Lana Del Rey posljednjih godina šokira svojim izgledom, a svi se pitaju zašto je prirodnu ljepotu uništila operacijama.

Profimedia

Pjevačica Lana Del Rey od početaka svoje karijere ostala je dosljedna svom posebnom glazbenom stilu, što ne bismo mogli reći i za njezin izgled.

36-godišnja zvijezda rijetko se pojavljuje u javnosti, a sada je sve iznenadila dolaskom na Variety's 2021 Music Hitmakers Brunch u Los Angelesu gdje je osim lošim botoksom, neugodno iznenadila i odjevnom kombinaciju koju je odabrala.

Profimedia 

Minijaturnu, zelenu haljinu s prorezima i riskantnim dekolteom, 'uskladila' je sa širokom jaknicom koja je izgledala kao trenirka i bež čizmicama na petu.

Iako je bila zvijezda večeri jer je dobila nagradu za svoj doprinos glazbi u proteklom desetljeću te je s pozornice održala govor zahvale, možemo reći da je bila zvijezda večeri i zbog najkritičnijeg outfita.

Mnogo su je puta prozivali modnom ikonom, ali ovo izdanje titulu ne opravdava jer izgleda kao da se odijevala zatvorenih očiju. Naravno i da su estetske korekcije zauzele svoje mjesto u kritikama, ali kako i ne bi kada su njoj sa samo 36 godina zaista nepotrebne. Oduvijek ju je krasila prirodna ljepota, ali izgleda da joj to nije bilo dovoljno.

Kako se pjevačica mijenjala kroz godine, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Lana Del Rey