'JA JU ŽELIM PODRŽATI, A ONA MENI TAKO': Vlatka se požalila na Severinu, jako ju je povrijedio jedan njen potez

Vlatka Pokos ostala je povrijeđena Severininim potezom na Instagramu.

Pixsell/Marko Grubišić

Vlatka Pokos podržala je Severinu preko društvenih mreža, no unazad nije dobila zahvalnost pa se požalila bliskom prijatelju.

Severina je, naime, obrisala njene komentare ispod svojih fotografija na Instagramu, a Pokos joj je samo htjela dati podršku u borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, pišu 24sata.

'Javno sam joj dala podršku, kao žena ženi. Da je meni netko ostavio takav komentar rekla bih mu: 'Hvala'. To samo govori o njoj. Kad sam vidjela da briše moje poruke, prestala sam joj pisati. Nisam joj bila pratitelj, ali ne gledam joj više profil', navodno se Vlatka požalila prijatelju.

Ivo Cagalj/PIXSELL 

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se ove dvije dame svađaju. Prva drama se između njih dogodila još davno, u vrijeme Dore.

Severina je tada rekla da će se udati u haljini koju bude nosila na Dori, a Vlatka je sudbonosno 'da' rekla baš u haljini u kojoj je nastupila na Dori s pjesmom 'Najbolje'. Taj je Severinin komentar bio indirektno upućen Vlatki.

2006. godine se Pokos obrušila na Severinu zbog pjesme 'Moja štikla'.

Screenshot YouTube 

'Uvredljivo je dovoditi u kontekst našu kulturnu baštinu s takvim odurnim, prostim, vulgarnim, glupim tekstom. Osim toga, jako me vrijeđa kad mi netko pod hrvatsku kulturnu baštinu prodaje 'Moju štiklu', plus vizualni identitet kakav je imala gospođica umjetnica', komentirala je tada Vlatka njen stil.

Vlatka je također istaknula da Severini ništa ne zamjera i da vjeruje da je pod velikim stresom pa da je zato tako reagirala, izbrisavši njene komentare.