Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TKO SE SJEĆA PRVOG SEVERININOG DEČKA, KASNIJE I ZARUČNIKA? Jedna stvar ga je kod nje posebno smetala

Severina je bila zaručena za pjevača Alena Marina.

Severina, Alen Marin Izvor: Instagram/Robert Gašpert (Story arhiva)

Severinin ljubavni život uvijek je intrigirao javnost, a mnogi su zaboravili s kojim je pjevačem bila u vezi na početku svoje karijere.

Naime, Splićanka je 90-ih ljubila Alena Marina iz grupe Kojoti. Par je imao kratku i burnu vezu.

'Ona je popularna i karizmatična osoba. Pregrubo je reći da su me mediji zbog nje stigmatizirali, ali su se ponašali kao da ih je ona prevarila sa mnom', svojedobno je rekao pjevač.

Alen je bio Severinina prva medijski eksponirana ljubav, a onda i zaručnik. No, kao što znamo, zaruke su prekinuli, a bivši je par ostao u dobrim odnosima.

Inače, pjevačicu se posljednjih mjeseci povezivalo s markantnim srpskim producentom Filipom Miletićem. Često dijeli njihove zajedničke fotografije i može ih se vidjeti u javnosti, no oni tvrde da su samo suradnici i prijatelji.

'Završetak snimanja albuma obećala sam proslaviti u Splitu. Naravski, uvijek sve završava s janjetinom', napisala je Severina uz video koji je objavila na Instagramu. 

U videu se pojavljuju njezini bliski prijatelj i suradnici, menadžer Tomica Petrović, prijateljica Sonja Dvornik, PR-ica Vedrana Vasić i Antea Šimac, ali i glazbeni producent Filip s kojim je mediji posljednjih mjeseci povezuju, točnije od razvoda od Igora Kojića.

Severina je čitavo vrijeme bila odlično raspoložena, a na videu se nježno i dugo grli s Filipom u jednom restoranu.

Povezane vijesti

Magazin

Royals