JOSIPA PAVIČIĆ NAKON GLASINA O PREKIDU: 'Ako ne znaš cijelu priču, zašuti'

Ovih dana se šuška o prekidu Josipe Pavičić i Marka Kisića koji oni nisu htjeli komentirati.

Instagram

Posljednjih dana se u gradskim kuloarima šuška o prekidu spisateljice Josipe Pavičić i ginekologa Marka Kisića.

Iako nijedno od njih nije htjelo komentirati raskid veze, mnogi su primijetili da je Josipa izbrisala sve zajedničke fotografije s profila i zanimljivo, više Marka ne prati na Instagramu. Još je zanimljivije da i on i dalje nju prati.

Znakovite su i objave spisateljice na Instagram storyjima. 'Ako ne znaš cijelu priču, zašuti. Reći ću ti jednog dana. Možda...', napisala je Pavičić.

Instagram 

Inače, i ranije su Josipine objave zaintrigirale zbog ženskog imena koje se spominjalo. 'Jeste li gledali crtić Maša i medvjed? Baš poput Maše i mi se ponekad izgubimo u šumi. Ali moramo se izgubiti da bismo se pronašli. Ili da bismo pronašli prave ljude. Baš poput Maše koja je pronašla medvjeda', istaknula je pored svoje fotografije nedavno.

Instagram 

Josipa je zatim na Instagramu podijelila i ulomak iz nove knjige.

'Znate li kako ništa nije onako kako nam se na prvi pogled čini?. Svi imamo svoje dvije strane, vanjsku i unutarnju. Vanjska može biti javna, ali unutarnja ne može jer ako nju napravimo javnom, izgubit ćemo dušu i izvornost. To je kao da hodamo ulicom u kaputu okrenutom naopako ili u hlačama izvrnutih džepova. Kao što sjemenka treba privatnost i tamu pod zemljom da pusti svoj korijen, tako i intimne veze trebaju ostati privatne da bi dvoje moglo postati jedno. Vanjski izazovi mogu se izdržati jedino ako smo dobro ukorijenjeni i iskreni u svom duetu. No ako smo samo dvije sjene koje igraju igru, naša takozvana ljubav nije ništa drugo doli zanovijetanje, dominiranje i mučenje. I još ako se primjerice dogode prepreke u obliku laži ili sudionika koji krug od dvoje pretvore u trokut, a u trokutu je troje, jasno nam je kako propada sve. Identično kao i sa sjemenkom. Ako ju izvadimo iz zemlje i izložimo pogledima, suncu ili tuđim rukama, biljka nikad neće niknuti. Postoji i još jedna mogućnost, da je sjemenka bolesna, a takvoj sjemenci ne može više pomoći zemlja, sunce ni ljubav', poručila je.

Podsjetimo, za ljubav Josipe i Marka saznalo se u siječnju ove godine kada je Story objavio njihove ekskluzivne fotografije sa špice. Par je prošetao zagrljen te više nije bilo sumnje u prirodu njihovog odnosa.