Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

pronašla sreću

ZALJUBLJENA SPISATELJICA 'Josipa Pavičić nikada nije bolje izgledala'

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Da je zaljubljena preko ušiju dokazuju i njezine objave na društvenim mrežama na kojima ponosno pokazuje svog partnera

Izvor: Instagram

Brojni stručnjaci tvrde kako žene dobiju poseban sjaj kada su zaljubljene i ispunjene, a uspješna spisateljica i bivša voditeljica Josipa Pavičić pravi je dokaz kako su stručnjaci, barem u njezinom slučaju, u pravu! Nije tajna da lijepa 42-godišnjakinja svoju sreću ne krije i već neko vrijeme ljubi poznatog zagrebačkog liječnika, ginekologa Marka Kisića s kojim planira budućnost. 

 Nakon nekoliko uspona i padova, osmijeh joj se ponovno vratio na lice, a pratitelji su odmah primijetili kako spisateljica nikada nije izgledala sretnije. Da je zaljubljena preko ušiju dokazuju i njezine objave na društvenim mrežama na kojima ponosno pokazuje svog partnera. Ovaj put objavila je njihovu zajedničku fotografiju iz jednog restorana, a u opisu objave citirala je Mevlana Dželaludina Rumija, perzijskog islamskog filozofa, teologa, pravnika i pjesnika.

Josipa Pavičić i Marko Kisić Izvor: Robert Gašpert

‘Jer ljubav je upravo bit i svrha života. Ona pogađa sve, uključujući i one koji ljubav izbjegavaju. Ljubav dolazi nenadano, ali isto tako i odlazi. Ovisi o dvije strane, o duetu koji je zagrljen zaplesao. Ne smatrajte da se nešto podrazumijeva, ne uzimajte se zdravo za gotovo, ulažite u odnos, plešite i na suncu i na kiši. Plešite s pahuljama snijega, nasmijani ili mokrih obraza. Ako čovjek nema osjećaj pripadanja, može odlutati u svim smjerovima svijeta, kao suhi list na vjetru. U potrazi za sobom, u čežnji za pripadanjem, malo pomalo čovjek pređe četrdesetu pa pedesetu, šezdesetu... Pa je sklon utišati glazbu i zaustaviti plesne korake. Ja ću plesati kroz ljubav i jad i čemer, plesat ću i u svojoj boli i u tuzi, strastveno, zanosno...’, stoji ispod Josipine posljednje objave. Brojni pratitelji složili su se kako spisateljica izgleda odlično, a pohvalili su i njezinog partnera.  ‘Prekrasni ste. Blistaš. Nikada niste bolje izgledali’, samo su neki od komentara ispod objave.

Povezane vijesti

Početkom godine par je prvi put uhvaćen u centru grada. Držeći se čvrsto rukom pod ruku, Josipa i Marko nijemo su uživali u šetnji središtem metropole. U jednom je trenutku zgodni liječnik, za kojeg je javnost čula kad je bio u vezi s glumicom Natašom Janjić Medančić, podignuo Josipinu ruku i poljubio je. Sve to začinili su nježni uzajamni pogledi i očita bliskost. Blizak izvor tvrdi da proživljavaju nešto osobito lijepo.

Izbor Urednika

Royals