Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Josipa Pavičić Berardini o filerima: 'Rujan je mjesec popravaka'

Autor N.R.

Mjesec kada se uređuje

 Izvor: Instagram

Da su estetska kirurgija i uljepšavanje, odnosno pomlađivanje pomoću raznoraznih kemikalija, odavno pre­stali sloviti kao tabu i prerasli za određeni krug ljudi u svakodnevnu kozmetičku rutinu, već je odavno poznato. Iako često prozivana zbog estetskih operacija, 42-godišnja spisateljica Josipa Pavičić Berardini jednom je prilikom rekla da se nikada ne bi podvrgnula botoksu, protiv kojeg nema apsolutno ništa. Sada je pak na svom Instagramu progovorila o hijaluronu, s kojim se druži, kako kaže, svakog rujna. 

'Rujan je najčešće mjesec za 'popravke', barem je to tako kod mene', napisala je Josipa uz fotografije iz klinike. Kako je istaknula, ovog se puta 'popravila' hijaluronom. 'Filer prirodnog podrijetla kojim se postiže popunjavanje bora uz biostimulaciju i revitalizaciju kože, a rezultati su dugotrajni', ono je što je napravila ove godine. 

Povezane vijesti

Izgleda da se Josipa s godinama predomislila kada je riječ o borama. Naime, prije nekoliko je godina rekla da bi 'žene trebale dostojanstveno nositi bore koje su dio njihova šarma i životnog iskustva'. Nedavno se čak na trenutak vratila u prošlost, kada je za Story komentirala svoje fotografije stare 15 godina. 

'Plavokosa? Ne bih se vraćala u tu fazu, a mislim da što sam starija, to sam zadovoljnija sobom, i duhom i tijelom', rekla nam je tada Josipa i dodala: 'Godine nose iskustva na svim poljima. Iz ovog kuta gledanja mogu samo zahvaliti svom životu na svemu što mi je priuštio'. 

Magazin

Royals