'15 GODINA SE BORIM ZA OČUVANJE BRAKA': Jelena progovorila o braku s Duškom, a svi i dalje misle da više nisu zajedno

Brak srpske pjevačice Jelene Karleuše već je nekoliko godina meta tračeva koji kažu da poznati par više nije zajedno.

Instagram

Srpska pjevačica Jelena Karleuša najčešće medijske stupce puni napisima o ekstravagantnim i hrabrim modnim kombinacijama koje je već godinama svrstavaju u sam vrh modne industrije Balkana, ali i šire.

Čak su je uspoređivali i s najvećom reality zvijezdom današnjice - Kim Kardashian, a nakon toga su joj mnoge svjetske zvijezde krenule komentirati fotografije. Jednom joj je zvijezda 'Spasilačke službe', Carmen Electra', komentirala 'Savršeno' na fotografiju gdje je u prvom planu bila Jelenina stražnjica. Iste joj je vruće fotografije komentirala i Katrina Laverne Taylor, američka reperica i TV ličnost koja na Instagramu broji oko 4 milijuna obožavatelja, a poznatija je kao Trina. Glas o pjevačici došao je i do reperice Lil Kim čiju je odjeću Jelena često nosila, a njezinu snimku s jednog koncerta objavila je i Cardi B.

Instagram 

Osim po modnom stilu, Jelena je poznata i po jeziku bez dlake pa od samih početaka svoje karijere jasno i javno iznosi svoje stavove po pitanju raznih sfera života - od politike do estrade. Nedavno je za Kurir.rs dala veliki intervju u kojem se dotakla i teme o kojoj rijetkoj govori - djetinjstva, ali i majke Divne koja je preminula u ožujku 2019. godine.

'Bila sam sretno dijete, ali u svom svijetu, ne baš shvaćenom u školskom okruženju. Bila sam drugačija u svakom smislu, od ponašanja do fizičkog izgleda jer sam bila veoma visoka pa sam još kao dijete stvarala neki svoj svijet. Pjevala sam cijelo vrijeme, glazba mi je i tada bila opsesija i bilo mi je kristalno jasno čime ću se baviti u životu. Tada sam govorila da je strašno što sam tako mala i što gubim vrijeme čekajući da odrastem i postanem ovo što jesam danas', rekla je Jelena pa nastavila.

'Majka mi je bila novinarka, otac je bio vrlo uspješan u policiji, ali su se vrlo brzo razveli i dodatno mi zakomplicirali djetinjstvo. Obilježena čudnim prezimenom, odrastala sam uz majku, tetu i baku koje su me naučile biti alfa žena. Moja majka je bila i ostala zvijezda vodilja i inspiracija cijelog mog života. Obilježila ga je na najljepši mogući način. Dovoljno je da zatvorim oči i da i sada mogu sasvim jasno razgovarati s njom', rekla je pjevačica.

Kao što i sama kaže, iznimno je bila vezana uz svoju majku, a njezin je gubitak i danas jako boli. 'Kao kćerka, bila sam iznimno vezana za nju. Gubitak nje značio je ostvarenje najvećeg životnog straha. Divna je umrla, da zlo bude veće, u periodu kada mi je bilo najteže u privatnom i poslovnom smislu i kada mi se cijeli svijet rušio, i to javno, na svim naslovnicama. Kao da je život smislio najgori mogući scenarij da bi vidio kako se miš igra na vrućoj ploči. Tako se životinje muče u pokusima', iskreno je zaključila Jelena misleći na skandal o navodnoj aferi s nogometašem Ognjenom Vranješom koji je kolao svim medijima Balkana.

A upravo su zbog tog skandala mnogi mislili da je njezin brak s nogometašem Duškom Tošićem odbrojao svoje dane, ali ona tvrdi da i dalje uspješno 'guraju' dalje. 'Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvijek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i obitelji. Takve smo životinje', rekla je Jelena za Kurir.rs.

Instagram 

Duško i ona zajedno su dobili dvije kćerkice, Atinu i Niku, a otkrila je i kako ih odgaja. 'Svatko tko poznaje moju djecu ima samo riječi hvale za njihovu skromnost i odgoj. Kako je Divna mene učila da budem isti čovjek i prema radniku 'Gradske čistoće' i prema predsjedniku, a ne budem materijalist, da imam empatiju i prema ljudima i prema životinjama, da ne stavljam svoje potrebe u prvi plan... Tako i ja odgajam svoju djecu', rekla je, a ondaje otkrila kome više sliče.

'One su jedan skup naših vrlina i mana. Miks genetike i magije odrastanja u posebnim uvjetima djece javnih ličnosti. Ali bit ću pristrana i reći da su to mamina djeca s malo tatinih trenutaka', zaključila je.