Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KARLEUŠA SE ZAPRAVO UDALA ZA SVOG OBOŽAVATELJA: 'Soba mu je bila puna mojih postera, a sad imam dvoje djece s njim'

Jelena Karleuša otkrila tajnu svog 13 godina dugog braka s Duškom Tošićem koji je prije nego što ju je oženio i napravio joj djecu, zapravo bio njen dugogodišnji obožavatelj.

Jelena Karleuša, Duško Tošić Izvor: Instagram

Kad se 8. lipnja 2008. folk pjevačica JelenaKarleuša udala za sedam godina mlađeg nogometaša DuškaTošića, nisu im predviđali sjajnu budućnost. Ona je već imala status zvijezde i iza nje je bio brak s Bojanom Karićem, dok je Duško tek počinjao svoju sportsku karijeru.

'Odrastao je u domu jer su mu roditelji bili jako siromašni. Rano je počeo trenirati nogomet u zrenjaninskom Proleteru. To je bio njegov bijeg od kuće. Sa 16 godina kupio ga je OFK Beograd. Kasnije sam saznala od njegovih prijatelja iz OFK-a Beograd da je soba u kojoj je živio bila oblijepljena mojim posterima. Na kraju balade, oženio se ženom sa postera i napravio joj dvoje djece. To je divna dirljiva priča', otkrila je Karleuša jednom prilikom, vjerojatno ni ne sluteći kakvi ih izazovi sve čekaju.

dusko tosic Izvor: Antonio Ahel/Pixsell

 Zbog Duškove karijere veliki dio braka proveli su na dvije različite adrese, a bilo je i situacija koje su prijetile ugrožavanjem opstanka njihove ljubavi. Međutim, pjevačica tvrdi da je u njihovom braku sve savršeno i da je suprug voli upravo takvu kakva je.

jelena karleusa i dusko tosic Izvor: Instagram

'Duško i ja smo zajedno 15 godina. Već smo ga prestali slaviti godišnjice jer, nakon 15 godina, to nekako postane stvar koja se ne slavi. Kao rođendan, kad navršiš 40 godina. Mislim da kad je riječ u Dušku, da me on najviše voli bez šminke, bez ikakvih dodataka koji prljaju majicu, košulju, lice, jastuk... Kad sam ja ja, a to je za ženu negdje najvažnije, onda je dovoljno da te muškarac voli takvu kakva jesi. Jer ovo, ovo nisam ja, ovo je moj posao. Ja privatno i poslovno uopće nisam ista osoba', istaknula je još ranije Karleuša i priznala da ima brojne nedostatke.

'Nitko nije savršen, nema savršenog. Nisam savršena. Svi imamo mane, a ja ih imam najviše. Ja sam prva. Poanta je prihvatiti nekoga i voljeti nekoga sa svim tim manama. Ako tražite ideal, teško ćete ga pronaći. Ako previše filozofirate, ostat ćete sami. Treba naći ravnotežu', dodala je.

Povezane vijesti

Magazin

Royals