RIJETKE FOTOGRAFIJE SESTARA LUKE MODRIĆA: O njima se ne zna gotovo ništa, a jedna ima jako neobično ime

Luka Modrić rijetko kad pokazuje svoje sestre koje se ne vole eksponirati baš poput njegove supruge Vanje.

Instagram

Luka Modrić, osim što je vrhunski nogometaš, poznat je i kao obiteljski čovjek koji drži do tradicija. Koliko su mu najmiliji važni i dragocjeni često pokazuje na društvenoj mreži Instagram.

Objavljuje fotke sa sinom Ivanom te kćerima Emom i Sofijom, a često razveseli svoje obožavatelje i sa suprugom Vanjom. No, milijunima sljedbenika rijetko pokaže svoje samozatajne sestre Jasminu i Dioru Modrić.

Instagram 

Budući da sestre Modrić izbjegavaju javnost te se o njima gotovo ništa ne zna, prava je rijetkost vidjeti ih na društvenoj mreži slavnog brata.

No, rijetko tko se sjeća da su njegove sestre potrčale svom bratu u zagrljaj na Maksimiru 10. svibnja 2008. godine. Luka Modrić tog se dana oprostio od maksimirske publike uz svoj treći naslov prvaka Hrvatske s Dinamom.

Dvije djevojčice bile su Lukine sestre, Jasmina i Diora, koje baš poput ostatka svijeta nisu niti slutile da će njihov brat ostvariti svjetski uspjeh u nadolazećim godinama.

Petar Glebov/PIXSELL 

Modrić je s madridskim Realom osvojio četiri naslova prvaka Europe, dva naslova prvaka Španjolske, s Hrvatskom je stigao do srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji pa naposljetku postao i najbolji nogometaš svijeta, dobitnik prestižne Zlatne lopte.

Vrijeme je začas proletjelo, a Jasmina i Diora vjerno su nastavile bodriti brata iz utakmice u utakmicu. Ipak, navijale su podalje od očiju javnosti.

Slavni nogometaš ih je predstavio svojim sljedbenicima na Instagramu i to zahvaljujući sretnim obiteljskim trenucima. Ranije je putem Instagrama svojoj sestri Jasmini čestitao rođendan te je pozirao s njom na fotografiji.

Instagram 

Sestra Diora, jednom je prilikom svom bratu, također čestitala rođendan, a pozirali su zagrljeni na fotografiji.

Instagram 

Podsjetimo, iako su Vanja i Luka ludo zaljubljeni i u stabilnoj vezi, dugo su odgađali svadbena zvona. Vjenčali su se u svibnju 2010., a ubrzo nakon vjenčanja rodio im se sin Ivano. Crkveno vjenčanje upriličili su godinu dana kasnije, te su pred oltar stali u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu u svibnju 2011. Vanju je pred oltar dopratio Zdravko Mamić. Tri godine kasnije dobili su kćerkicu Emu, 2017. stigla je i malena Sofia.

Story arhiva 

Iako uživaju ogromnu popularnost, Luka i Vanja rijetko govore o privatnom životu, a nju se, za razliku od brojnih supruga poznatih nogometaša, u javnosti viđa zaista rijetko.