Poznate sestre, pjevačice Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac, proslavile su se u grupi Divas. Skupina je osnovana krajem 1995. i djelovala je na domaćoj glazbenoj sceni desetak godina, sve do 2005., kada su objavile da se razilaze.

Osim sestara Husar, u grupi su pjevale Maja Vučić i Martina Pongrac (danas Štritof). 46-godišnja Marija i 44-godišnja Ivana na početku karijere izgledale su znatno drukčije nego danas. Kada su 1996. nastupale na Dori s pjesmom 'Sexy cool', Marija je furala kratku crnu kosu, dok danas ima dugu plavu kosu.

Marija Husar Rimac
YouTube screenshot 

Ivana je pak jedno vrijeme imala narančastu boju kose, a stil odijevanja sestre su također mijenjale s godinama.

Ivana Husar Mlinac
Robert Anic/PIXSELL 

No ako pogledamo njihove stare fotografije možemo zaključiti kako su ove dvije dame pokazale da im godine ništa ne mogu.

Inače, Ivana je majka 15-godišnjeg Andreja Jone i 13-godišnjeg Tome, dok je Marija majka također dvojice sinova: sedmogodišnjeg Ivana i sedmomjesečnog Nike.

Ivana kaže kako se bratići super slažu, no da se njezini sinovi trenutačno ne žele baš družiti jedan s drugim.

Ivana Husar Mlinac
John Pavlish 

'Zapravo su jako slični meni i Mariji kada smo bile u toj dobi, stalno se svađaju. Tako da moj i Marijin odnos nije uvijek bio idiličan, imale smo mi svoje faze zbližavanja, svoje faze svađanja, ali ja mislim da je to potpuno normalno i zdravo, ali ja se stvarno nadam da će jednog dana imati ovako lijep odnos kakvog imamo Marija i ja', ispričala je Ivana za RTL Exkluziv.

Fotografije Marije Husar Rimac i Ivane Husar Mlinac pogledajte u našoj galeriji:

youtube/screenshot, Story Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac