Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'MOJ I MARIJIN ODNOS NIJE UVIJEK BIO IDILIČAN': Ivana Husar otkrila kako se slažu njihova djeca

Poznate sestre, Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac, majke su dvojice sinova, a Ivana je sada progovorila o njihovom odnosu.

Ivana i Marija Husar Izvor: Dusko Marusic/PIXSELL

Pjevačica Marija Husar Rimac je u veljači ove godine rodila sina Niku, a sada je njezina sestra Ivana  progovorila o njihovom odnosu, kao i o odnosu njihove djece.

Ivana Husar Izvor: John Pavlish

'Bratići se super slažu, dobra je razlika. Moja djeca su sad već velika i samostalna tako da bratići u njima vide svoje uzore i moram priznati da su dobri babysitteri, jako se vole družiti sa svojim mlađim bratićima, to je uvijek opće veselje kad smo zajedno tako da zasad to je lijepo druženje i lijepi su to odnosi', ispričala je glazbenica za RTL Exkluziv.

Povezane vijesti

Inače, Ivana je majka 15-godišnjeg Andreja Jone i 13-godišnjeg Tome, dok je Marija majka također dvojice sinova: sedmogodišnjeg Ivana i sedmomjesečnog Nike. Ivana kaže kako se njezini sinovi trenutačno ne žele baš družiti jedan s drugim.

Marija Husar Rimac Izvor: Instagram

'Zapravo su jako slični meni i Mariji kada smo bile u toj dobi, stalno se svađaju. Tako da moj i Marijin odnos nije uvijek bio idiličan, imale smo mi svoje faze zbližavanja, svoje faze svađanja, ali ja mislim da je to potpuno normalno i zdravo, ali ja se stvarno nadam da će jednog dana imati ovako lijep odnos kakvog imamo Marija i ja', zaključila je.

Povezane vijesti

Magazin

Royals