Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U SUSJEDNOJ DRŽAVI

PRVO PUTOVANJE U ČETVERO Marija i Vjeko odveli sinove na posebno mjesto

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Supružnici ne skrivaju sreću

Izvor: Luka Stanzl/PIXSELL

Šest godina nakon što je sa suprugom Vjekoslavom Rimcem dobila sina Ivana, domaća pjevačica i bivša članica grupe Divas Marija Husar Rimac u veljači je, u 46. godini, rodila drugog sina kojemu su sretni roditelji dali ime Niko, a sretni roditelji otada uživaju u svakom trenutku sa svojim dečkima. 'Kad pogledam Niku i pomislim na sve što se događalo, na trenutke pomislim: ‘Još sanjam', rekla je sretna pjevačica za ‘IN Magazin’ Nove TV.

Prije dva tjedna mali je Niko kršten, a sada je sa svojim roditeljima i starijim bratom otišao na prvo putovanje i to na mjesto koje je za njegove roditelje, ali i mnoge vjernike, po mnogočemu posebno - Međugorje. 'Došli smo ti Majko draga sa svih strana ovog svijeta, donijeh smo ti jade svoje i u njima svoje želje', napisala je Marija ispod fotografije na kojoj s cijelom obitelji pozira ispred kipa Gospe Međugorske.

Povezane vijesti

'Nastojim ne čitati previše jer poučena iskustvom bližnjih vidim može biti veoma zbunjujuće. U jednoj knjizi možete pronaći jedno, u drugoj drugo. Oslanjam se na svoje instinkte i znanje koje imam. Srećom, blagoslovljena sam i s dobrim doktorima tako da me nije strah, a i tu su bližnji koji uskoče s dobrim savjetom. Ma, sve će dobro proći', rekla nam je prije porođaja Marija koja se i dalje oslanja na svoje instinkte, a upravo to je recept za savršen odnos između mame i bebe. 

Izbor Urednika

Royals