Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSMIJEHOM SKRIVA TUGU? Najtužnija princeza pozirala u crnini i s krunicom oko vrata

Princeza Charlene objavila je novu fotografiju na kojoj nosi crnu majicu te ima krunicu oko vrata.

Princeza Charlene Izvor: Profimedia


Princeza Charlene, koju u narodu zovu 'najtužnijom princezom', na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj sjedi za stolom, dok je ispred nje položena otvorena Biblija. Pozirala je u crnoj majici, a oko vrata joj visi bijela krunica. Iako je osmijehom pokušala pokazati kako se dobro osjeća, fanovi su uvjereni da je priča sasvim drukčija. Naime, ona je prije mjesec dana završila u bolnici u Južnoj Africi, što je odgodilo njezin povratak u Monaco.

Supruga princa Alberta otišla je na poslovni put u sklopu svoje humanitarne organizacije u rodnu zemlju, Južnoafričku Republiku, još u siječnju, a ondje joj je tada dijagnosticirana teška infekcija uha, grla i nosa. Liječnici su joj zbog toga zabranili let avionom kako ne bi došlo do komplikacija i sve dok ne dobije odobrenje od liječnika da može ponovo putovati, morat će biti 'prikovana' za afričko tlo.

Princeza Charlene Izvor: Profimedia

Par se vjenčao 2011., a suze bivše plivačice na dan vjenčanja ostat će zauvijek zapamćene. Naime, iako je tvrdila da su to bile suze radosnice, nitko nije povjerovao u to, a navodno je Charlene pokušala pobjeći iz Monaka uoči tog dana, no nije uspjela te joj je oduzeta putovnica.

Princeza Charlene i princ Albert II. Izvor: Profimedia

Albert je i ranije bio poznat kao veliki ženskaroš, a s tom praksom navodno nije stao ni kad je upoznao svoju suprugu s kojom ima blizance. Kroz godine, bilo je tu više fotografija koje su poticale sumnju kako u braku ovog kraljevskog para nije sve kako treba, a neke vas čekaju u fotogaleriji.

Fotografije princa Alberta i princeze Charlene pogledajte u našoj galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals