Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJTUŽNIJA PRINCEZA I RAZVRATNI PRINC: Fotografije koje dokazuju da se među njima događa nešto jako čudno

Princeza Charlene i princ Albert II. godinama su vruća tema tabloida zbog neobičnog braka.

Princeza Charlene i princ Albert II. Izvor: Profimedia

Posljednjih tjedana puno se piše o o životu princa Alberta i njegove supruge, princeze Charlene koju u narodu zovu 'najtužnijom princezom', a njih dvoje su trenutno razdvojeni već više od osam mjeseci.

Podsjetimo, princeza Charlene je otišla na poslovni put u sklopu svoje humanitarne organizacije u rodnu zemlju, Južnoafričku Republiku, još u siječnju, a ondje joj je tada dijagnosticirana teška infekcija uha, grla i nosa.

Liječnici su joj zbog toga zabranili let avionom kako ne bi došlo do komplikacija i sve dok ne dobije odobrenje od liječnika da može ponovo putovati, morat će biti 'prikovana' za afričko tlo.

Vjerovanjima da princeza nije primorana biti u Južnoj Africi isključivo iz zdravstvenih razloga doprinijelo je i to što Albert i Charlene nisu proslavili desetu godišnjicu svog braka zajedno, već samo objavama na društvenim mrežama pa su počele sumnje da je to samoinicijativno učinila jer ju je umorio promiskuitetni život njenog muža, princa Alberta II.

Princeza Charlene Izvor: Profimedia

Inače, Albert je nedavno rekao za People da je Charlene i više nego spremna da se vrati kući i negirao da imaju bračnih problema o kojima se šuškalo. 'Spremna se sakriti na brodu samo da bi se vratila u Europu', našalio se princ.

'Radujem se njezinom povratku jer je dio mog života. Također se radujem njezinoj pomoći s djecom. Kada jednog od nas nema, to je puno teže. Rekla mi je da je odlučna da se vrati. Djeca i ja smo nestrpljivi da joj poželimo dobrodošlicu doma.'

Par se vjenčao 2011. godine, a suze bivše plivačice na dan vjenčanja ostat će zauvijek zapamćene. Naime, iako je tvrdila da su to bile suze radosnice, nitko nije povjerovao u to, a navodno je Charlene pokušala pobjeći iz Monaka uoči tog dana, no nije uspjela te joj je oduzeta putovnica. Albert je i ranije bio poznat kao veliki ženskaroš, a s tom praksom navodno nije stao ni kad je upoznao svoju suprugu s kojom ima blizance.

Kroz godine, bilo je tu više fotografija koje su poticale sumnju kako u braku ovog kraljevskog para nije sve kako treba, a neke vas čekaju u fotogaleriji. Hoće li se par doista razvesti, ostaje nam pričekati pa vidjeti.

Povezane vijesti

Magazin

Royals