Pjevačica Marija Husar Rimac i suprug Vjekoslav ne mogu biti sretniji jer im je napokon stigao sin kojeg je 46-godišnja glazbenica danas rodila. Na njenom profilu na Instagramu te na Facebook profilu njenog supruga osvanule su čestitke pratitelja i prijatelja na rođenju drugog djeteta. Marijina obitelj tako se proširila za novog člana čijem dolasku se posebno radovao stariji brat, šestogodišnji Ivan.

marija husar rimac rodila sina
Screenshot 

Podsjetimo, Marija je za Story.hr u listopadu potvrdila da joj u ovoj, 2021. godini stiže bebica. Kako je i sama tada rekla putem društvenih mreža, ovu trudnoću smatra darom od Boga, upravo zato što je stigla onda kada su se ona i suprug Vjekoslav najmanje nadali. Nakon toga je i za Story.hr potvrdila sretne vijesti, a nedavno nam je ispričala kako izgledaju posljednji tjedni pred sam porođaj - iako ime koje će dati sinčiću još nije otkrivala.

'Odlično sam i super se osjećam, hvala vam na pitanju. Trudnoća je prošla idealno, bez komplikacija i problema. Doktori su zadovoljni kako se sve odvija, a i ja sam zadovoljna. Još par tjedana brojimo do dolaska bebe. Ovih ću dana, nakon pregleda, saznati termin, ali imam još pet-šest tjedana', rekla je uzbuđena Marija.

marija husar rimac rodila sina
Story 

'Pripremila sam se, robica je spremna, oprema je stigla. Prijatelji me zezaju da sam kupila pola dućana, ali sve što sam uzela je ono što mi je potrebno. Najviše me veseli, što sve ide u krug, pa kad meni više ne bude trebalo, dobro će doći nekome od mojih prijatelja', ispričala nam je tada.