Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pričali smo s trudnom Marijom Husar Rimac

Autor N.R.
Autor N.R.

Presretne vijesti

Izvor: Story arhiva

Za domaću glazbenicu Mariju Husar Rimac krenulo je najljepše putovanje. Naime, sa suprugom Vjekoslavom i šestogodišnjim sinom Ivanom uskoro će dočekati još jedno dijete. Naime, kako nam je Marija potvrdila u telefonskom razgovoru, trudna je u 46. godini, zbog čega je jako sretna i uzbuđena. Iako nam nije otkrivala detalje, doimala se jako sretnom što će njihov sinčić Ivan uskoro dobiti društvo.

Izvor: Story

'Iako sam malo prehlađena, dobro se osjećam', rekla nam je kratko. Marija je inače samozatajna kada je riječ o privatnom životu. Ipak, jednom je prilikom otkrila kako je majčinstvo za nju ispunjenje svih snova. 'Dobili smo jedno malo slatko stvorenje koje je tu ljubav još oplemenilo. Nas dvoje još više učvrstilo. Vjeko je predivan otac. Dogodila nam se nadogradnja, ne znam uopće kako bi to nazvala', rekla je prije dvije godine za domaće medije.

Prema svemu sudeći, ovo drugo dijete bit će samo još jedna kruna njihove dugogodišnje ljubavi. Naime, Vjekoslav i Marija su se oženili 2009. godine. Kako je nekoliko puta spomenula, obiteljski život njoj predstavlja sve, a brak opisuje kao nešto predivno. 

Izbor Urednika

Royals