Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Britney Spears nakon spornog dokumentarca: 'Želim naučiti biti normalna'

Autor N.R.

Film na noge digao cijeli svijet

  Izvor: Profimedia

2008. godina je za pjevačicu Britney Spears bila prijelomna. Tada je pred kamerama doživjela živčani slom, a brigu nad njom, njenim financijama i životom preuzeo je otac Jamie Spears. Od tada se piše o raznim teorijama zavjere. Jedna od najbitnijih, zbog koje je i snimljen dokumentarni film 'Framing Britney Spears', je mišljenje da ju otac maltretira i upravlja svime što radi. Ovaj je film izašao prije nekoliko dana, a na noge je digao cijeli svijet. 

S obzirom na to da ga se pjevačica već neko vrijeme pokušava riješiti pravnim putem, njeni vjerni fanovi napravili su 'Free Britney' pokret. Koliko je cijela situacija ozbiljna pokazao je i film The New York Timesa 'Framing Britney' koji je imao američku premijeru u petak 6. veljače, a govori upravo o tome kako su je mediji, fanovi pa i najbliži prijatelji i obitelj doveli do ludila, pritom svi iz nje izvlačeći neki oblik vlastite koristi.

Dokumentarni film o životu pop princeze
Izvor: YouTube

Svi su čekali njezinu reakciju, a sada su je i dobili. Iako nije direktno komentirala film, putem društvenih je mreža poslala znakovitu poruku. 'Svaka osoba ima svoju priču i vlastiti pogled na priče drugih ljudi. Imamo toliko različitih prekrasnih života. Zapamtite, bez obzira na to što mislimo o nečijem životu, to nije ništa naspram onoga što osoba doista proživljava iza kamere', napisala je uz snimku nastupa iz 2018. godine. 

Povezane vijesti

Podsjetimo, odvjetnik pjevačice je nedavno izjavio kako mu je Britney često znala govoriti da se boji oca i da neće nastaviti pjevati i nastupati sve dok on upravlja njezinom karijerom. Podsjetio je kako pjevačica i Jamie više uopće ne komuniciraju niti su poslovno povezani, te je zatražio sud da ukine Jamieu punomoć nad karijerom i financijama njegove kćeri. S tim zahtjevom se složila i majka Britney, a Jamieova odvjetnica kazala je kako njezin klijent nije komunicirao s kćeri zbog toga što su joj njezini savjetnici rekli da prekine s njim svaki kontakt.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image