PATNJE BRADA PITTA NAKON RAZVODA: Suočava se s velikim ljubavim problemom koji imaju i ostale slavne osobe

Što to muči Brada Pitta na ljubavnom planu?

Profimedia

Celebrity život ima mnogo prednosti, no kada je riječ o ljubavnom životu, najveća mana je manjak privatnosti.

Brada Pitta su snašle spomenute nedaće nakon razvoda od Angeline Jolie. Glavni problem ljubavnog života Brada Pitta jest to što se fotografi i veličina njegove popularnosti uvijek uguraju ispred privatnosti i snage odnosa u kojem se nalazi. 

Profimedia 

Kako prenose strani mediji, Brad Pitt je spreman za ozbiljnu vezu, samo što mu smeta cijeli proces kojim bi trebao pronaći kandidatkinju za takav odnos.

Dating scena se drastično promijenila od njegovog prvog pa onda i drugog braka. Nije postojao Tinder, srodne duše se nisu tražile online, a kao dodatak, Bradu Pittu je popularnost samo narasla u proteklih dvadeset godina. Zamislite da ne možete otići niti na jedan date bez da vas prati nekoliko desetaka fotografa.

Tako je izgledala kratkoročna romansa s modelom Nicole Poturalski prošle godine. Do trenutka kada su mediji otkrili romansu, par je već prekinuo. Par nije bio u pretjerano ozbiljnom odnosu, već su mediji napravili pompu od tog odnosa te ga samim time učinili ozbiljnijim nego što uistinu bio. 

Profimedia 

Nakon dva velika razvoda, jednog od Jennifer Aniston i drugog od Angeline Jolie, mora slijediti duži period oporavka prije nego što se veliki šarmer potpuno vrati na dating scenu.

Profimedia 

Nadalje, Brad Pitt nije jedini od slavnih koji su se žalili na kompleksnost funkcioniranja dating scene. Glumac Brian Austin Green suosjeća s kolegom u vezi težine dating života nakon razvoda od glumice Megan Fox. 

Problem je u tome što slavni ne mogu otići niti na jednu kavu s kolegama ili suradnicima bez da se o tome piše kao o potencijalnoj novoj vezi. Bez obzira je li odnos ozbiljniji ili prijateljski, svaki djelić odnosa je rastavljen na najmanje detalje. Pa nek ljubavne igre počnu!

Više fotografija Brada Pitta s bivšim partnericama pogledajte u galeriji.

Instagram, Profimedia Brad Pitt s bivšim partnericama