Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOK ONA UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI, ON PATI ZBOG SVIH DRAMA: Angelina Jolie psihički uništila Brada Pitta 

Angelina Jolie i Brad Pitt bili su omiljeni holivudski par, a kada su se razveli, sudska trakavica nije prestala do današnjeg dana...

Angelina Jolie i Brad Pitt Izvor: Profimedia

Jedan od najomiljenijih parova svijeta Hollywooda, godinama su bili Brad Pitt i Angelina Jolie. Ali onda su se prije pet godina odlučili razvesti.

Od tada pa do danas, o njihovim smo sukobima mogli čitati razne napise, najčešće one o borbi za skrbništvo nad njihovom djecom. Sada je jedan izvor blizak glumcu za Us Weekly otkrio da se Brad trenutno nalazi u jako lošem stanju, upravo zbog konstantnih prepirki s bivšom suprugom. 

Brad Pitt Izvor: Profimedia

'Brad naporno radi i ostaje pozitivan koliko god može', rekao je izvor dodajući da trenutno ne odlazi na spojeve. 'On jednostavno nije psihički spreman i ne zna kada će početi ponovno izlaziti sa ženama', zaključio je izvor.

'Kod Brada je zaista cijeli ovaj rat s Angelinom uzeo svoj danak. Srećom, ima svoju nevjerojatnu snagu volje na koju može računati, plus divnu grupu za podršku i tehnike koje je naučio tijekom oporavka kada vremena postanu veoma teška', rekao je izvor blizak glumcu.

Možda će vas zanimati...

Prije nekoliko tjedana, svijet je zatresla Angelinina izjava da je Brad znao da ju je holivudski silovatelj Harwey Weinstein napao. Još je gore u svemu tome što ništa nije učinio po tom pitanju, a onda je i ponovno surađivao s njim.

'To je bila zlouporaba mojih prava. Nije to bio flert, već situacija od koje sam morala bježati. Izbjegavala sam ga i upozoravala druge djevojke. Sjećam se da sam sve ispričala Johnnyju, mom prvom suprugu, i da je bio divan. On je proširio priču svojim prijateljima, rekli su svim djevojkama, nikad nemojte biti sami s Harveyjem u sobi. Dobila sam ponudu za snimanje filma 'Avijatičar', i odbila je jer je on bio uključen u projekt. Nikad više nisam radila s njim, ali Brad je radio, i bilo mi je teško zbog toga', rekla je tada Angie. 

Brad Pitt i Angelina Jolie Izvor: Profimedia

Uz to, nedavno je Pitt tužio Jolie zbog udjela u francuskom luksuznom vinogradu Chateau Miraval, gdje su se i vjenčali 2014. godine. Naime, glumica je, prema Bradovim tvrdnjama, pokušala prodati svoj udio u vinogradu bez njegovog znanja, dok Pitt preko svoje tvrtke LLC Mondo Bongo ima 50 posto udjela u tvrtki Quimcum u čijem je vlasništvu luksuzno imanje. Dogovor je među njima kako će se oboje međusobno konzultirati ako dođe do moguće prodaje imanja.

Slavna glumica navodno je ipak prekršila taj dogovor i pokušala Pittu iza leđa prodati imanje vrijedno 160 milijuna dolara.

I tako su nanizane drame zaista od njihovog odnosa napravile pravu trakavicu i uništile sve lijepo što su kroz godine zajedno izgradili...

Njihove nekadašnje fotografije, pogledajte u našoj galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals