OVAJ TENISAČ JE BIVŠI DEČKO JELENE ĐOKOVIĆ: O njihovoj se vezi malo zna, poslije nje je ljubio poznatu glumicu iz regije

Jelena Đoković prije Novaka je bila u vezi s jednim njegovim kolegom.

Instagram

Iako su se Novak i Jelena Đoković upoznali u ranoj mladosti, to im nije prva i jedina ljubav. Prije nego što su se upoznali i shvatili da su stvoreni jedno za drugo, oboje su imali veze o kojima se vrlo malo zna.

Naime, Jelena koja se u to vrijeme prezivala Ristić, prije Novaka ljubila je tenisača Ivana Bjelicu Gileta, zgodnog Beograđanina, koji danas ima 37 godina,  a Novak se prije braka zabavljao s Lidijom Popović, svjetski poznatom DJ-icom poznatom kao Lady Lee. Njihova je ljubav potrajala vrlo kratko, no Lidija je o njemu uvijek govorila lijepo.

 Jelenina je kratkotrajna romansa s Novakovim kolegom također brzo pala u zaborav, no ime Ivana Bjelice nastavilo se spominjati u medijima i izvan rubrika rezerviranih za sport.

Ivan je prije pet godina ušao u vezu sa srpskom glumicom Hristinom Popović, koja osim umjetnosti njeguje i sportski duh. Iako nikada nisu javno progovorili o svojoj vezi, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je plavokosa glumica sa svog Instagram profila izbrisala zajedničke fotografije.

Story arhiva 

 Iako se nekoliko mjeseci kasnije pročulo da su Hristina i Ivan pokušali svojoj ljubavi dati drugu priliku, vezu ipak nisu obnovili.

Dok je Jelena sreću pronašla pored najboljeg tenisača svijeta, za sada se apsolutno ništa ne zna o trenutnom emotivnom statusu njenog bivšeg partnera, također tenisača, Ivana Bjelice Gileta.

Jelena i Novak vjenčali su 2014. godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Imaju dvoje djece, šestogodišnjeg sina Stefana i trogodišnju kćerku Taru.

Instagram 

 Inače, Novak je u brojnim intervjuima izjavio kako bi htio imati još djece, ali njegova supruga Jelena zasad to ne želi. Kako je kazala, i Novak je poput djeteta o kojem treba brinuti, pa ima pune ruke posla s njim i dvoje male djece.