OMILJENI DOMAĆI PAR NA PUTOVANJU ZA PAMĆENJE: Godišnjicu braka i Novu godinu proslavit će sa sinovima izvan Hrvatske

Voditelj Tarik FIlipović i poduzetnica Lejla FIlipović sa sinovima su otputovali u Istanbul.

Instagram

Jedan od najatraktivnijih i najomiljenijih domaćih parova, Lejla i Tarik Filipović, odlučili su otići na obiteljsko putovanje u Istanbul. Društvo im prave sinovi Dino i Arman, a sudeći po fotografijama, čeka ih odmor za pamćenje.

Na društvenoj mreži Instagram, svoje obožavatelje obradovali su fotografijama s putovanja. Lejla je na svom profilu podijelila fotografije iz restorana te pokazala u kakvim delicijama uživaju.

Instagram 

Par uvijek otvoreno govori kako im je obitelj najvažnija i vrijeme posvećeno njoj te se ne libe pokazati kako zajedno uživaju u životu.

U nedavnom razgovoru za Story.hr nekadašnja Miss Hrvatske prokomentirala je kako reagira kada druga žena baci oko na njenog supruga, gdje će provesti Novu godinu te je odgovorila na mnoga druga zanimljiva pitanja.

'Mi imamo beskrajno povjerenje jedno u drugo i ne dajemo si povoda za ljubomoru. Mala količina ljubomore je 'normalna' i neki znak da vam je stalo do te osobe, a sve preko toga ne opravdavam', objasnila nam je lijepa poduzetnica i manekenka.

Instagram 

Kada je riječ o slavlju Nove godine, na samo Silvestrovo bračni par slavi 14. godišnjicu braka.

'Najčešće smo ostajali doma s djecom ili proslavljali s njima na nekom od putovanja. Nemamo konkretne planove za proslavu s obzirom na trenutnu situaciju s koronom. Još smo u pregovorima i mislim da ćemo se prilagoditi željama naših mladića', rekla nam je nedavno lijepa Lejla pa možemo zaključiti kako su dečki imali glavnu riječ i odabrali Istanbul kao mjesto za odmor i doček Nove godine.

U galeriji pogledajte ostale fotografije sretne obitelji:

Dražen Kokorić, Darko Strosser Lejla i Tarik Filipović jedan su od omiljenih parova u Hrvatskoj, a kroz godine se uopće nisu promijenili