Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJUBAV ŽIVOTA PRONAŠLA JE NAKON RAZVODA OD DADE MAJOLIJA: Lejli su uzeli krunu, a nosila se i sa samohranim majčinstvom

Lejla Filipović je bila u braku s Dadom Majolijem s kojim je dobila sina Dina, a 1998. su joj uzeli titulu Miss Hrvatske.

Lejla i Tarik Filipović u šetnji gradom Izvor: Dražen Kokorić

Lejla Filipović (45) u braku je s Tarikom Filipovićem (49) od 2007. te su jedan od omiljenih domaćih parova.

Prije nego što je upoznala glumca, bivša misica bila je udana za teniskog trenera Dadu Majolija, poznatijeg kao brata Ive Majoli. Domaći mediji su pisali da se njihov brak raspao zbog njegovog preljuba. No par, koji je dobio sina Dina, tvrdio je da se razveo sporazumno zbog razlike u karakteru.

Ubrzo nakon rastave Lejli se dogodila ljubav s Tarikom kojeg je poznavala iz viđenja jer su išli na ista događanja. Nisu htjeli potvrditi svoju vezu na početku s obzirom da se bivša misica nosila sa samohranim majčinstvom i šuškanjima da ju je Dado prevario sa učenicom tenisa.

Lejla i Tarik Filipović Izvor: Dražen Kokorić

Da su zaista zajedno, otkrilo se 2007. na dodjeli nagrada Večernjakovog Ekrana. Tarik je kasnio pa su organizatori zamolili nju da preuzme statuu. 'Lejla i ja nismo se dogovorili da ona preuzme nagradu u slučaju da je dobijem. To su nam smjestili organizatori. Ni Lejla nije znala da će je pozvati na pozornicu. Vjerujte, nije to naš stil', komentirao je tada glumac.

Znali su da je to to pa je uskoro Filipović zaprosio Lejlu na vjenčanju svog prijatelja kojemu je bio kum. Iste godine je misica zatrudnjela i vjenčali su se na staru godinu 2007. te su dva mjeseca kasnije dobili sina Armana.

Tarik je uvijek isticao da smatra i Lejlinog sina iz prvog braka svojim, a posvetio mu je i divnu objavu kada je postao punoljetan u lipnju ove godine.

'Dječak koji me grli, ušao je u moj život s nepune tri godine... Danas sam ja njega zagrlio,dugo i snažno za njegov 18. rođendan..'Sad je dječak čovjek' kako pjevaše Kemo, ali ne i 'zima pokri brijeg'... Vani sunce topi asfalt, a meni se topi srce od miline, duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi. Visinom je već nadmašio mojih 190, a ja želim da me nadmaši na svim poljima… Danas dječak posta čovjek, ali...dječače moj, budi uvijek zaigrani dječak, lakše je i ljepše... Sretan rođendan, ljubavi tatina jer lako je postati otac, treba puno više da bi bio tata...', napisao je.

Lejla i Tarik Filipović Izvor: Dražen Kokorić

Lejla je svojedobno otkrila i tajnu uspješnog braka s Filipovićem. 'Nemamo običaj slaviti Valentinovo, nekako nam je važnije da cijele godine pazimo jedno na drugo, a riječ je o malim znacima pažnje. Kad Tarik ode na plac, uvijek se vrati s cvijećem. Jako je pažljiv, pamti datume, drži do godišnjica, proslava i to je jako lijepo. U ovih trinaest godina otkako smo zajedno uvijek me uspije iznenaditi, maštovit je kad treba nešto organizirati, maksimalno se daje, voli pomoći obitelji i prijateljima, veliki je emotivac', ispričala je 2019. za Story.

Inače, mnogi pamte težak trenutak iz Lejlinog života nakon što je 1998. postala Miss Hrvatske. Nakon izbora joj je oduzeta ta titula, a kao razlog su navedene nepravilnosti u radu Ocjenjivačkog suda i činjenica da je jedan glasački listić bio neregularno popunjen. Direkcija izbora za Miss Hrvatske je donijela odluku poništiti izbor Lejle za Miss Hrvatske te umjesto nje proglasiti Ivanu Petković, djevojku koja je prema njihovom mišljenju dobila najveći broj glasova čitatelja dnevnih listova i TV gledatelja.

'Krunu mi mogu oduzeti samo fizički! Stvar je u mom imenu i prezimenu. Nakon ovakvih skandala ne znam koja će majka pustiti svoju kćer da se kandidira na izbor za najljepšu djevojku. Milan Šećković očito ima svoje razloge koje sada ne želim navoditi. Na ovaj izbor prijavila sam se unatoč svojoj muslimanskoj vjeroispovijesti, kao slobodna građanka Republike Hrvatske u kojoj živim 22 godine, misleći da je to bio izbor za ljepotu. Sada vidim da to nije tako i ako ova Direkcija i dalje ostane na izboru za Miss Hrvatske, svim djevojkama bih poručila da ubuduće ne navode svoje mjere, nego nacionalnost i vjersko opredjeljenje. Ako mi se pokuša oduzeti titula, pronaći ću odvjetnika i tužiti Direkciju predsjedniku Republike i saborskom Odboru za ljudska prava', rekla je tada Lejla Šehović.

Na kraju je otputovala na svjetski izbor u San City. Godinu kasnije izbora za Miss Hrvatske nije ni bilo već je titulu dobila Ivana Petković.

Koliko su Lejla i Tarik zaljubljeni nakon svih godina, pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals