Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'OVO MOŽE REĆI SAMO GRAŠO': Enis Bešlagić i Tarik Filipović se javno šale na račun Hane i Petra

Tarik Filipović je svojoj supruzi Lejli čestitao rođendan na Instagramu što je bio povod Enisu Bešlagiću za komentar koji je nasmijao mnoge.

Enis Bešlagić i Tarik Filipović Izvor: Instagram

Domaći voditelj i glumac, Tarik Filipović, na svom je Instagram profilu čestitao rođendan supruzi Lejli.

'Sretan rođendan, ljubavi. Prvi da nisam uz tebe u naših zajedničkih šesnaest. Nadam se sljedećih još barem toliko zajedno koliko danas slaviš', napisao je u opisu.

Mnoge su se domaće javne ličnosti pridružile čestitkama, a ipak je najveću pažnju pokupio šaljivi komentar Enisa Bešlagića. 'Dragi brate, neka je sretan Lejli rođendan. A realno, nije ti prvi da nisi bio uz nju. To da je svaki rođendan bio uz svoju dragu, može reći samo Grašo', napisao je glumac, a Tarik mu je odgovorio emotikonima koji plaču od smijeha.

Komentar Enisa Bešlagića Izvor: Instagram

Inače, nova veza Petra Graše i Hane Huljić već je nekoliko dana glavna tema domaćih medija. Naravno, nije trebalo proći mnogo vremena, a da se ne pojave napisi o tome da je kći Tončija Huljića trudna s popularnim pjevačem.

No, ovoga se puta pjevač veoma brzo oglasio. 'Prvi put čujem za to', prokomentirao je Grašo tračeve za tportal. 'Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita. Tim više što je Tonči Huljić moj sadašnji punac, otkako je napisao 'Misu', postao je još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka', rekao im je kroz smijeh pjevač.

Povezane vijesti

Magazin

Royals