Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NJOJ NI TRAGA NI GLASA: Prvi javni nastup Petra Graše nakon glasina o vezi s 14 godina mlađom Hanom

Petar Grašo nastupio je na tradicionalnoj Kestenijadi u Hrvatskoj Kostajnici.

Petar Grašo Izvor: Edina Zuko/PIXSELL

Petar Grašo nastupio je prošlog petka na tradicionalnoj Kestenijadi u Hrvatskoj Kostajnici koja se održava ovoga vikenda.

U trapericama i sivom sakou, 45-godišnji Splićanin oduševio je publiku, a to mu je bio ujedno prvi javni nastup nakon što se doznalo da je u vezi s 14 godina mlađom Hanom Huljić, kćeri svog prijatelja i suradnika Tončija Huljića. Par nije potvrdio napise, no viđeni su nekoliko puta zajedno te se navodno ljubav rodila ovog ljeta. Šuškalo se i da se Hana uselila u njegov zagrebački stan.

Povezane vijesti

Hana poznaje Petra od malih nogu zbog obitelji, a zanimljivo, s tri godine je nastupala u spotu grupe Magazin u kojem je tada pjevala Petrova bivša djevojka Danijela Martinović. Dame se i dalje prate na društvenim mrežama, no zanimljivo, Danijela više ne prati Petra.

'Mi se u životu zaista svađamo zbog malo stvari, a u životu smo recimo ono prekidali pet puta i svih pet je bilo zato što on ne piše pjesme sebi. E zato što sam ja imala predike ustvari i rekla pa dobro, je li to moguće i tako ustvari iz te neke najbolje namjere bi se izrodila svađa i ja bih rekla OK, ja te ostavljam', ispričala je prije nekoliko godina Danijela za IN magazin.

Petar Grašo Izvor: Edina Zuko/PIXSELL

Danijela je tada priznala i kako joj je majčinstvo velika želja. 'Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom djedu, a za curicu imamo dva imena. Ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi. Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije.'

Ipak, ljubav je pukla nakon 24 godine, a je li Splićanin doista pronašao sreću pored Hane, pokazat će vrijeme.

Fotografije Petra Graše s bivšom i navodnom sadašnjom ljubavi pogledakte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals